Llum verda al projecte de la primera planta del Centre d’Interpretació Cal Sinén

Cal Sinén acull la Mostra Gastronòmica de l'Estany
photo_camera Cal Sinén acull la Mostra Gastronòmica de l'Estany

El Consell General de l'Estany d'Ivars i Vila-sana ha aprovat aquest dilluns, el projecte de licitació de les obres de condicionament de la primera planta del Centre d'Interpretació de Cal Sinén. Una nova fase que consolidarà aquest espai que es converteix en punt de partida de les visites, així com a nucli de divulgació del paisatge, de la fauna i la flora de l'entorn natural.

Reinió del Consell General de l'Estany d'Ivars i Vila-sanaEl president de la Diputació Joan Reñé, ha presidit la reunió, ha manifestat que es tracta d'una instal·lació que no ha pogut estar fins aquest moment i que creiem que és del tot necessària, i gràcies a l'aportació de l'ens provincial es podrà fer front a l'adequació d'aquest espai. Reñè ha afegit que estan previstes altres millores, com ara les escales d'accés, i s'espera que les obres puguin estar finalitzades durant el mes de setembre vinent.

Des de l'òrgan de gestió del Parc natural també està previst l'adquisició d'una finca pròxima a l'estany, que hauria de convertir-se en pàrquing de vehicles per als visitants. Així mateix també es projecta habilitar una zona per autocaravanes, segons ha explicat el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Joan Trull.

Comentaris