L'oposició del Palau d'Anglesola es nega a celebrar el primer Ple telemàtic

L'ordre del dia també va tractar una modificació de Crèdit per poder adquirir un vehicle elèctric de la brigada municipal, així com l'aprovació inicial del conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació, que ha de permetre l'ampliació de l'escola Arnau Berenguer
Ple telemàtic de lAjuntament del Palau d'Anglesola
photo_camera Ple telemàtic de lAjuntament del Palau d'Anglesola


Amb l'absència de la majoria de membres de l'oposició JxCAT, l'Ajuntament del Palau d'Anglesola va entrar en l'era cibernètica celebrant aquest dimecres el seu Ple telemàtic, a conseqüència de l'estat d'alarma i la situació de confinament.

Segons alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells els membres de JxCAT van demanar de cancel·lar-lo, per celebrar-lo de manera presencial en altra data, tan sols hi va assistir el portaveu del grup. L'alcalde va explicar que la tecnologia permet treballar igualment, per tractar temes que són d'interès per al municipi, va afegir l'alcalde.

Entre els punts que es van tractar en la sessió Plenària, Balcells destaca les mesures adoptades pel consistori durant les setmanes de la COVID-19 per atendre la població, així com normativa de reactivació econòmica

Voluntaris col·laborant en les tasques de suport a les persones grans confinadesL'ordre del dia també va tractar una modificació de Crèdit per poder adquirir un vehicle elèctric de la brigada municipal, així com l'aprovació inicial del conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació, que ha de permetre l'ampliació de l'escola Arnau Berenguer.

El consistori també vol consolidar el conveni amb les protectores d'animals Amics del Segrià, Protectora Lídia Argilés i Associació Protectora d'animals de Serós, per tal de donar resposta a la necessitat d'atendre els gossos abandonats al municipi del Pla d'Urgell.

Escola Arnau Berenguer Palau ok2L'alcalde va destacar, que el Palau serà el primer municipi de la comarca en aprovar el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM), una eina que estableix el marc orgànic i funcional previst per a prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar una resposta adequada a les possibles situacions d'emergència. Balcells assegura que aprovar-lo en el context actual és oportú i més necessari que mai.

L'ordre del dia es va completar amb el conveni adhesió al projecte Educació 360, amb l'objectiu de millorar l'equitat educativa i garantir la igualtat d'oportunitats per a tothom, i l'aprovació inicial model de conducta dels alts càrrecs dels ens locals.

 

Comentaris