L'Orfeó Lleidatà porta el 'Christmas.cat' al Teatre L'Amistat de Mollerussa

L'espectacle es torna a presentar al Teatre de la Llotja de Lleida el diumenge 20 de desembre a dos quarts de vuit dels vespre, i en aquest cas contarà amb l'acompanyament instrumental de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el director de la formació Pedro Pardo al piano
L'Orfeó Lleida porta el Christmas.cat al Teatre l'Amistat de Mollerussa
photo_camera L'Orfeó Lleida porta el Christmas.cat al Teatre l'Amistat de Mollerussa @Orfeó

L'espectacle nadalenc Christmas.cat del Cor de l'Orfeó Lleidatà, sota la direcció de Pedro Pardo arriba aquest dimarts 8 de desembre al Teatre L'Amistat de Mollerussa. Es tracta de l'espectacle més exitós de l'Orfeó Lleidatà, amb més de 7.000 espectadors a Lleida en sis anys consecutius, arriba ple d'energia positiva i segueix revolucionant el repertori incorporant grans èxits del pop, rock i gòspel, sense oblidar les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare.

El conjunt vocal lleidatà fa la parada itinerant a la capital del Pla d'Urgell el dimarts 8 de desembre al Teatre L'Amistat a les set de la tarda, i es poden fer les reserves en el web de l'Orfeó Lleidatà.

La pandèmia ha afectat tots els sectors de la societat que han patit de manera directa o indirecta els efectes de la COVID-19, i el món de la cultura ho ha fet especialment.

Les activitats culturals han intentat apartar l'estigma, amb la frase La cultura és segura i l'Orfeó Lleidatà així ho vol demostrar

L'espectacle es repetirà al Teatre de la Llotja de Lleida el diumenge 20 de desembre a dos quarts de vuit del vespre, i en aquest cas comptarà amb l'acompanyament instrumental de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el director de la formació Pedro Pardo al piano.
 

Suport i col·laboradors

La programació del Cor de l'Orfeó Lleidatà és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, l'Institut Nacional d'Arts Escèniques i de la Música, l'Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh. I compta amb la col·laboració especial de l'Ajuntament de Mollerussa.

Comentaris