Marc Solsona reconeix la greu situació de la neteja i la recollida selectiva a Mollerussa

L'Ajuntament de Mollerussa instal·larà càmeres per sancionar als usuaris que no dipositin la brossa correctament en les zones de contenidors o actuïn amb incivisme
Marc Solsona i el conductor del debat Oriol Bosch
photo_camera Marc Solsona i el conductor del debat Oriol Bosch

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona ha dut a terme aquest divendres la compareixença anual Mollerussa, avui, en aquesta ocasió en format telemàtic a través de YouTube.

Solsona ha destacat entre tots els temes platejats la greu situació de la capital del Pla d'Urgell amb la neteja, brossa i jardineria. En aquest sentit i per intentar revertir la situació Solsona ha explicat que el consistori implantarà mesures dràstiques per revertir la situació, col·locant dues càmeres en les àrees de contenidors en les que es produeixen més conductes incíviques. Una de les càmeres serà itinerant, i se situarà en els contenidors del carrer Arbeca, i una fixa en la zona de les Piscines.

L'alcalde assegura que s'aplicaran les sancions que estableixen les normatives locals, es desplegaran campanyes de sensibilització per tal que la ciutadania entengui que també ha de col·laborar per millorar la situació.

Marc Solsona, Mollerussa AvuiL'Ajuntament activarà un canal de WhatsApp, per tal que els veïns també actuïn com informadors, no tan sols d'actes incívics, sinó de qualsevol incidència, urbanística o social que vulguin comunicar.
En l'àmbit econòmic Solsona recorda que Mollerussa va tancar l'exercici del 2019 amb una xifra negativa de més de 600.000 euros, i en les accions per revertir la situació està previst la venda de finques urbanes i el desplegament de nous polígons industrials.

Solsona també ha confirmat la compra de l'antiga oficina de La Caixa que es troben en els mateixos porxos de l'edifici consistorial, segons Solsona una oportunitat que ha suposat una despesa de 270.000 euros, que han de permetre millorar la funcionalitat de les dependències municipals.

Marc Solsona ha elogiat les accions i el seguiment que s'ha dut a terme en el marc de la crisi sanitària de la COVID-19, així com la col·laboració ciutadana i de voluntariat que també ha estat imprescindible. En aquest sentit ha explicat que en sorgirà una associació de voluntariat que coordinarà aquests col·lectius a la capital del Pla d'Urgell.

Comentaris