La cervesa es presenta en el marc de la segona edició de la Festa Birramoll de Mollerussa

Jordi Segarra, Marc Solsona i Carme Maria Martín
photo_camera Jordi Segarra, Marc Solsona i Carme Maria Martín, presenten la cervesa Matoll&Mollerussa

En el marc de la segona edició de la Festa Birramoll, que impulsa l'Ajuntament de Mollerussa, es presentarà la nova cervesa Matoll&Mollerussa, que s'ha elaborat amb una fórmula renovada, i també amb nou etiquetatge que ha estat obra de la dissenyadora local Carme Maria Martín. La festa s'ha presentat aquest dimarts en el Bar de L'Amistat, i ha comptat amb la participació de l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, acompanyat del representant de la cerveseria Matoll, Jordi Segarra.

El nou disseny de l'etiqueta de la cervesa Matoll&MollerussaLa segona edició de la festa cervesera tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre al Parc Municipal, a partir de dos quarts de set de la tarda. Al marge de la degustació de la nova cervesa, també comptarà amb la component musical que aportaran el trio Pascual&els Desnatats, format per membres de La Terrasseta de Preixens, i Pinga Patxot, un quartet de músics de Ponent inspirat per la música tradicional de l'Europa de l'Est i els ritmes mediterranis.

Segons ha explicat Jordi Segarra, la renovada cervesa, la Matoll&Mollerussa segueix estant elaborada amb aigua del Canal tractada per donar-li identitat del territori i es complementa en aquesta ocasió amb notes de préssec El responsable de la cervesera s'ha mostrat molt satisfet pels resultats obtinguts amb la primera versió de la Matoll&Mollerussa, amb etiqueta dissenyada per Sergi Gaya, de la qual se n'han venut prop de 5.000 litres en un any, dels quals 3.000 han estat en ampolla i una part també s'ha exportat a França.

Jordi Segarra i Marc Solsona tasten la cervesa Matoll&MollerussaRespecte al disseny de l'etiqueta d'enguany, l'autora Carme Maria Martín, que va ser la guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major de Mollerussa 2018, ha explicat que volia aconseguir una il·lustració amb un disseny vistós per la gamma cromàtica escollida que representa una dona amb unes llargues trenes que recorden la civada.

L'Agrupament escolta Cal-Met va ser l'encarregat de les barres de la primera edició de Birramoll La festa també comptarà amb la participació de l'Agrupament Escolta Cal Met, que seran els encarregats de l'elaboració i venda d'entrepans i de portar la barra, on es podran tastar totes les variants de la firma Matoll, que es podran consumir amb una copa específic dissenyat especialment també col·leccionable com les ampolles.

Comentaris