Més d’una trentena de tallers i degustacions, a l’estand ‘Aliments del territori i tu’ de la Fira de Sant Josep

L'espai està dedicat a la cuina de proximitat i als productes elaborats a les comarques lleidatanes

 

'Aliments del Territori i tu' en la 151a edició de la Fira de Sant Josep - Foto: E. Barta
photo_camera 'Aliments del Territori i tu' present a la 151a edició de la Fira de Sant Josep - Foto: Territoris

La 151a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa acull l'estand 'Aliments del territori i tu' de la Diputació de Lleida, on, entre els dies 16 i 19 de març, hi tenen lloc més d'una trentena de tastos, degustacions i experiències culinàries, amb l'objectiu de promoure la gastronomia de proximitat. L'espai està dividit en dues zones, una primera de 'showcooking' (mostres gastronòmiques) i una altra en la qual hi haurà una exposició de productes elaborats a les comarques lleidatanes.

'Aliments del Territori i tu' en la 151a edició de la Fira de Sant Josep - Foto: E. Barta
'Aliments del Territori i tu' present a la 151a edició de la Fira de Sant Josep - Foto: Territoris

Les degustacions tenen un paper rellevant al llarg de tota la Fira, per exemple, la que ha ofert aquest diumenge l'obrador Net de Gluten, Ple de Sabor, on s'han maridat els seus productes amb licor de camamil·la d’Elixirs de Ponent, de la ma de Montse Fabrés, de Davant Net de Gluten del Palau d’Anglesola.  Avui dilluns també es degustaran gírgoles ecològiques i els vins guanyadors del 2n concurs de la DO Costers del Segre a càrrec del sommelier Jordi Martínez. Dimarts també hi haurà degustacions de cerveses artesanes, formatges, brioixos i vermuts.

També s'han programat tallers per a infants, tant dilluns com dimarts, on els més petits podran cuinar amb ingredients com la poma de Mollerussa.

Comentaris