Millores en la seguretat vial en el carrer Prat de la Riba del palau d'Anglesola

Amb aquesta actuació el consistori pretén afavorir el transit dels vehicles pesants pel carrer Prat de la Riba en lloc de fer-ho per l'avinguda Sant Roc.

Imatge dels ressalts al carrer Prat de la Riba del Palau d'Anglesola.
photo_camera Imatge dels ressalts al carrer Prat de la Riba del Palau d'Anglesola.

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola du a terme una actuació per rehabilitar els ressalts del carrer Prat de la Riba, amb la voluntat d'afavorir el transit de vehicles pesants, que actualment circulen per l'avinguda Sant Roc, segons ha explicat l'alcaldessa Montserrat Meseguer.

Les obres consisteixen a suavitzar els pendents dels ressalts de Prat de la Riba, que actualment eren molt pronunciades i perjudicaven la circulació. Una obra que s'ha adjudicat amb contracte negociat per un import de 7.908 euros.

L'objectiu del consistori és retirar el transit pesant de l'avinguda Sant Roc, per millorar la seguretat en una zona amb una gran afluència de vianants, ja que si troben els equipaments esportius i el centre escolar.

L'alcaldessa Montserrat Meseguer afegeix que la seguretat és un dels principals objectius que es va fixar l'Ajuntament del Palau d'Anglesola per la qual cosa durant aquesta legislatura s’ha dut a terme de forma progressiva un pla de mobilitat integral.

Comentaris