Miralcamp es bolca en celebrar la seva Festa Major de 2022

L’Ajuntament mostra el seu agraïment a tota la gent que ha fet possible el desenvolupament de la Festa Major per “tornar a les abraçades i gaudir dels somriures”
El parc aquàtic instal·lat al camp de futbol municipal per la Festa Major - Foto: Xavier Soberà
photo_camera El parc aquàtic instal·lat al camp de futbol municipal per la Festa Major - Foto: Xavier Soberà

Miralcamp celebra un any més la seva Festa Major amb un gran èxit de participació veïnal, d’associacions i entitats i també persones vingudes de fora vila. Del 25 al 29 d’agost, el poble va viure quatre jornades festives, de col·laboració, de participació, d’actitud cívica i de bon veïnatge.

Des de l’Ajuntament es mostren molt satisfets amb el desenvolupament de la festa, que asseguren que “ha permès lluir somriures i tornar a les abraçades”, tot amb una bona actitud festiva i d’unió per part dels participants, i l’entrega dels treballadors municipals i de la Brigada, així com de les entitats i associacions que han col·laborat en la seva organització per fer-la possible.

305013801_447888790714561_7540313474326198585_n
El gran tobogan de 100 metres instal·lat per tercer any consecutiu a al Festa Major de la vila, ja tot un èxit que s'ha consolidat - Foto: Xavier Soberà

El programa d’enguany de les festes comptava amb una gran varietat de propostes per a tots els gustos i edats, i els assistents van poder gaudir de concerts i balls de diferents estils, de la segona edició de la serenata, amb l’entrega als músics de l’orquestra d’un detall especial d’elaboració artesanal fet al municipi, d’un gran tobogan, acompanyat d’altres inflables, d’un parc aquàtic, d’un “fotomaton” i per acabar la festa, d’un sopar a l’aire lliure previ a l’espectacle de focs artificials, entre altres.

Al llarg de la Festa Major tampoc no hi van faltar els espectacles de foc, arribats a través dels Diables i Tabalers del Grup de Recerca de les Borges Blanques i dels focs artificials que van posar el punt i final a les festes d’enguany

Altres iniciatives exitoses nascudes l’any passat i molt esperades enguany, com la gimcana d’Humor Amarillo, s’han consolidat aquest any a través d’un gran nombre de participants i d’un nombrós públic que va estar animant als equips en tot moment.

304873386_447888827381224_6374260822343880168_n
Els focs artificials que van posar el punt final a aquesta edició de la Festa Major de Miralcamp - Foto: Xavier Soberà

Les activitats esportives han comptat amb el tradicional partit de futbol del Club Futbol Miralcamp i una nova edició del torneig d’escacs amb més de 60 participants al pavelló municipal.

També, aquest és ja el tercer any que s’instal·la el tobogan, que va ser ampliat d’extensió fins a 100 metres, degut al gran èxit de participació, que com diu la regidora de Joventut, Festes i Esports, Sara Cambray, “ja és una marca del poble”, afavorit per l’important desnivell que ni ha en algun dels carrers del poble.

Cambray junt amb la resta de l’equip de govern, mostren molta satisfacció amb el desenvolupament de la Festa Major d’enguany, i asseguren que “s’han constatat les ganes de festa i de retrobar-nos perquè hi ha hagut una gran participació per part de la gent”.

Comentaris