La Mitja Marató de Mollerussa supera ja els 700 inscrits

Gairebé 500 persones s'han apuntat a la prova reina, mentre que la resta ho han fet a la cursa de cinc quilòmetres o a les infantils 

Imatge de la sortida de la Mitja Martó de Mollerussa.
photo_camera Imatge de la sortida de la Mitja Marató de Mollerussa

La Mitja Marató de Mollerussa que es farà diumenge 18 d'octubre supera ja els 700 inscrits, concretament la xifra puja als 721, dels quals 487 corresponen a la prova reina de 21,097 kilòmetres, 183 a la cursa de 5 quilòmetres i 51 a les curses infantils. 

La convocatòria, organitzada per l’Ajuntament de Mollerussa juntament amb l’AA Xafatolls, serà la tercera cita del circuit Mitges de Ponent, després de les celebrades a Balaguer i Tàrrega i abans de la de Lleida, que serà la darrera prova.

Premi especial de 500 euros per als corredors que batin el rècord de la prova

Enguany com a novetat i amb l’objectiu d’estimular la participació, es donarà un premi especial de 500 euros a aquells corredors que batin el rècord de la cursa que se situa en 1:05:14 (1992) en categoria masculina i en 1:15:42 (2007) en femenina. 

La Mitja es desenvoluparà per un circuit pla i amb força tram urbà, amb un recorregut Mollerussa-Golmés-Mollerussa. La sortida estarà ubicada davant del Camp de Futbol Municipal (Pl. de l’Esport) i l’arribada al Parc Municipal. L’hora de sortida serà les 10.00 del matí, moment que l’organització aprofitarà per retre homenatge a la figura de l’empresari Àngel Pujol, que va morir el passat mes de gener i que havia estat un dels mecenes de la prova. 

A més de la Mitja Marató, també se celebrarà una cursa de 5 kilòmetres, igualment puntuable per a la Lliga Ponent. L’hora i el lloc de sortida, així com el punt d’arribada i part del recorregut coincidiran amb el de la Mitja. 

Destaquen també les curses infantils, que se celebraran la tarda del dissabte a partir de les 17.00 hores al Parc Municipal de Mollerussa. També durant la tarda del dissabte tindrà lloc, al Pavelló Poliesportiu Municipal, la Fira del Corredor, on els participants de la Mitja i els aficionats a córrer en general podran gaudir d'un espai on es veuran les darreres novetats del món del running

Es repetirà per segon any el concurs a Instagram,  axí com la iniciativa seguirà col·laborant amb el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a través de la recollida de sabatilles esportives. 

Comentaris