Mollerussa acollirà el IV Duatló de l'Infern al Parc de la Serra i amb la previsió d'un centenar de participants

El pròxim 11 de juny i organitzat pel Grup Excursionista Serralada

Mollerussa 4a Duatlo interior bona
photo_camera Portaveus del Grup Serralada i de l'Ajuntament durant la presentació de la prova d'enguany

El Parc de la Serra de Mollerussa serà escenari el pròxim 11 de juny del IV Duatló de l’Infern, que organitza el Grup Excursionista Serralada amb la col·laboració de l’Ajuntament i en el que s’espera la participació d’un centenar de persones, que primer hauran de córrer 5 quilòmetres per després fer un recorregut de 20 quilòmetres en BTT i acabar amb 2,5 quilòmetres més corrent. Ho han explicat aquest dilluns l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Anna Moragues, presidenta de l’entitat, els quals han estat acompanyats per un altre membre del col·lectiu, Jordi Balagué, i el regidor d’Esports, Bernat Díaz.

Com a novetat, els corredors comptaran amb el temps cronometrats amb xip

Les principals novetats d’aquesta quarta edició, que s’emmarca també dins els actes de celebració del 40è aniversari de l’entitat, són que tots els participants comptaran amb els temps cronometrats amb xip (fins ara el cronometratge era manual) i el fet que es lliurarà un obsequi commemoratiu als inscrits consistent en un portadorsals. A més a més, la inscripció, que fins al 31 de maig costa 15 euros i a partir d’aquesta data té el preu de 18 euros, inclou també una assegurança, ja que es tracta d’una cursa popular i no només pensada per a atletes federats, segons ha indicat Anna Moragues, la qual ha afegit que es donaran premis als tres millors classificats en categoria masculina i a les tres millors en categoria femenina.

Pel que fa al recorregut, serà semblant al de l’any anterior per camins i corriols tot i que inclou la novetat que en el darrer tram corrent els participants faran un tomb per la pista d’atletisme que hi ha al Parc de la Serra. En total, el duatló discorrerà per Mollerussa, Torregrossa, Sidamon, Miralcamp i Fondarella, ja que tots aquests municipis tenen terme municipal a la Serra.

Comentaris