Mollerussa acollirà una fase prèvia de la Danone Nations Cup

La trobada de Futbol 7 dels Instituts e Mollerussa del Consell Esportiu del Pla d'Urgell.
photo_camera Es tracta del primer acte de celebració del centenari del club.

El Camp municipal d’esports de Mollerussa acollirà el proper diumenge 17 de febrer una fase prèvia de la Danone Nations Cup en la qual participaran un total de 16 equips de futbol de categoria aleví. Així ho han explicat aquest dimarts 12 de febrer l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del vicepresident del CFJ Mollerussa, Francesc Mir, i del coordinador del Futbol 7 del club, Llorenç Bonet, els quals han recordat que es tracta del primer acte de celebració del centenari del club que es durà a terme al llarg d’aquest any.

Solsona s’ha mostrat satisfet que l’organització d’aquest torneig de caràcter internacional hagi tornat a confiar en Mollerussa per ser la seu d’una fase prèvia.

Ens prestigia com a club i també com a ciutat

Per la seva part, Bonet ha indicat que el torneig, que començarà a les 9 del matí, està organitzat en dues fases: una al matí, amb la participació de 8 equips, i una altra a la tarda, amb els altres 8. Entre els equips que hi participaran n’hi ha un del club amfitrió i la resta són d’altres localitats lleidatanes i d’Andorra. Bonet també ha indicat que el fet que el torneig formi part dels actes del centenari també ha cridat l’atenció de diferents patrocinadors de firmes implantades a la ciutat.

Bonet també ha indicat que els 4 primers equips classificats en les dues sessions del torneig aniran a la final regional de Catalunya que es disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a Barcelona el proper 1 de maig.

Comentaris