El recorregut s’iniciarà al Parc Municipal i arribarà al Salt del Duran

Imatge d'arxiu d'una caminada saludable realitzada a la capital del Pla
photo_camera Imatge d'arxiu d'una caminada saludable realitzada a la capital del Pla

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i altres malalties Neurogeneratives de Mollerussa i el Pla d’Urgell ha organitzat pel diumenge 23 de setembre la 1a Caminada per l’Alzheimer, una cita oberta a tots els públics.

Els beneficis seran per a un projecte de l’entitat que pretén crear un centre on acollir els afectats quan, degut al seu grau de deteriorament, ja no poden gaudir de les activitats de l’Espai Social Mollerussa de la Fundació La Pedrera.

Les inscripcions es poden fer per 8 € online a www.iter5.cat o presencialment al Casal d’Avis de Mollerussa o a la seu de la Fundació La Pedrera a la capital del Pla. Tots els inscrits rebran un obsequi, a més d’avituallaments i un esmorzar saludable.

La distància de la caminada serà de 8,8 kilòmetres per camí de terra pla i es podrà fer caminant o amb marxa, sempre per la part esquerra. El trajecte partirà des del Parc Municipal i passarà per la carretera de Miralcamp, avinguda del Canal, camí de Belianes, Banqueta del Canal, Salt del Duran i retorn al Parc. Un cop tots els participants hagin tornat al Parc, hi haurà diverses activitats com ara jocs tradicionals, taller de mandales, zumba, batucada...

Comentaris