Mollerussa acull la cimera dels equips directius de les escoles de Lleida

L'escola Ignasi Peraire de Mollerussa presenta el projecte APPrenem, en el marc de la visita de la directora general d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll.

Carme Ortoll va signar el llibre d'honor de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa.
photo_camera Carme Ortoll va signar el llibre d'honor de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa.

Mollerussa va reunir aquest dimarts 400 equips directius de les escoles de primària de la demarcació de Lleida, en el marc del Teatre L'Amistat, en un acte que va presidir la directora general d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll, acompanyada del director territorial Miquel Àngel Cullerés.

La directora general va avançar als representants dels centres escolars el currículum competencial per a l’educació primària segons es contempla en la proposta de decret que prepara la Generalitat per al curs vinent. La trobada va finalitzar amb el plenari de directors d’escoles de primària de la demarcació de Lleida.

Carme Ortoll, va aprofitar la seva estada a Mollerussa per visitar l'escola Ignasi Peraire, on va poder conèixer el projecte d'innovació APPrenem que ha desenvolupat el centre. Es tracta d'una iniciativa basada en la utilització de tauletes i aplicacions educatives que pretén integrar les noves tecnologies en el dia a dia del món escolar. El projecte, que s'ha dut a terme amb el suport dels Serveis Territorials d’Ensenyament i la Universitat de Lleida, pretén ajudar a aconseguir la competència digital de l’alumnat que la societat actual demana.

L’ús de les tauletes té com a objectius l’afavoriment de la interactivitat i protagonisme de l’alumnat , la transferència de la vida real als aprenentatges i la integració de les TAC en la quotidianitat.

Comentaris