Mollerussa acull dissabte el 6è Torneig de futbol aleví amb 16 equips de primer nivell

La jornada esportiva s'aprofitarà per fer la presentació dels 20 equips que defensaran els colors del club aquesta temporada, en un acte previst a les 9 del vespre

Presentacio Torneig Joan Miro inteior
photo_camera Presentació a l'Ajuntament del VI Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró

Mollerussa serà seu aquest dissabte 10 de setembre del VI Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró en categoria aleví, un torneig que comptarà amb la participació d’un total de 16 equips d’arreu de Catalunya i fins i tot de l’Aragó, segons van explicar dimarts en l’acte de presentació l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del membre de la junta del CFJMollerussa, Francesc Mir, i del tècnic del club, Ivan Ortega. Solsona ha indicat que es tracta d’un torneig de referència amb un cartell destacat en record a una personalitat destacada en el món del futbol.

El Real Zaragoza, el Nàstic o el Lleida Esportiu, entre els equips participants

Entre els equips que participaran en el torneig hi ha entre altres, el Real Zaragoza, el Nàstic de Tarragona i el Lleida Esportiu  així com un combinat del CJF Mollerussa. Els partits, que seran de 20 minuts cada un, començaran a dos quarts de 10 del matí i seguiran fins a les 20 de la tarda en què està previst el lliurament dels trofeus.

Així mateix, també s’aprofitarà la jornada esportiva per fer la presentació dels 20 equips que defensaran els colors del club aquesta temporada, un acte previst per les 9 del vespre.  

Comentaris