Mollerussa adjudica la neteja d’edificis i espais públics a tres empreses diferents

Serveis LIC 1999 SLU s'encarregarà dels centres escolars, equipaments culturals i d'altres com el Casal d'Avis, així com dels espais exteriors, mentre que la firma Ilunion Limpieza cobrirà les instal·lacions esportives i Pulit Lleida les dependències del consistori

El nou menjador de l'escola Les Arrels de Mollerussa.
photo_camera L’empresa Serveis LIC 1999 SLU serà l'encarregada de la neteja del lot dels centres escolars per un preu anual de 87.458 euros

L’Ajuntament de Mollerussa té previst portar a l’aprovació del Ple extraordinari que tindrà lloc aquest dijous l’adjudicació del servei de neteja d’edificis i espais públics per un import total de 197.361 euros, un cop resolt el concurs públic obert per licitar la prestació en sis lots diferents i al qual es van presentar 10 empreses. Així ho ha explicat aquest dimarts l’alcalde Marc Solsona el qual ha indicat que al final han estat tres les empreses guanyadores.

Així pel que fa a la neteja de les instal·lacions esportives, es proposa l’empresa Ilunion Limpieza, SA  per un preu anual del servei de 29.075 euros, per les millores en l’organització del servei  i l’augment en les freqüències de supervisió.

Innovador sistema de desinfecció dels teclats d'ordinador als centres escolars, amb irradiació de raig UV-C

Pel lot dels centres escolars, es proposa a l’empresa Serveis LIC 1999 SLU per un preu anual del servei de 87.458 euros, amb un programa d’organització de treball que augmenta les freqüències de neteja i ho fa amb sistemes innovadors com la desinfecció dels teclats d’ordinador amb irradiació de raig UV-C o l’aplicació de la biotecnologia en determinats processos.

La mateixa empresa Serveis LIC 1999 SLU també ha guanyat el concurs en l’apartat de la neteja dels equipaments culturals per un preu anual del servei de 33.736 euros i el d’equipaments varis com el Casal d’Avis, l’estació d’autobusos o La Banqueta en aquest cas amb un preu anual de servei de  18.092 euros. En els dos lots també proposa aplicar sistemes innovadors de neteja com en els centres escolars.

Quant a les dependències del consistori, ha estat l’empresa Pulit Lleida, SL la que ha obtingut millor puntuació amb un preu anual de servei de 23.000 euros oferint millores en l’organització del treball.

El lot de la neteja dels espais exteriors com el parc caní també ha estat per l’empresa Serveis LIC 1999 SLU per un preu anual de servei de 6.000 euros anuals.

El Ple valorarà també el desistiment de la licitació del servei de manteniment de jardineria al detectar errors

Així mateix, un altre punt que es valorarà serà el desistiment de la licitació del servei de manteniment de jardineria al detectar errors en el plec de clàusules del concurs, el termini de presentació de les pliques del qual acabava dilluns. Solsona ha dit que està a l’espera d’un informe sobre si l’errada és esmenable i que, en cas que no ho sigui, es desestimarà l’actual procés i es tornarà a licitar el servei.

Comentaris