Mollerussa arrenca l'experiència 'festivalera' del Mon Amour Summer Festival

Macaco en la primera edició del Mon Amour Summer Festival de Mollerussa
photo_camera Macaco en la primera edició del Mon Amour Summer Festival de Mollerussa

El Parc de la Serra rebia aquest divendres al migdia els primers famolencs de música i festa, en l'arrencada de la primera edició del Mon Amour Summer Festival de Mollerussa. El públic ocupava places de la zona d'acampada i gaudia de l'entorn natural mollerussenc, tot esperant les primeres notes dels seus grups favorits, que no arribarien fins a les sis de la tarda, amb Lo Pardal Roquer.

Fa1na la representació del Pla d'Urgell en el Mon AmourEls lleidatans Koers, exponents del reggae de la terra ferma, van continuar el cartell del Mon Amour alterna'n ambient amb la banda del Pla d'Urgell Fa1Na, que ja donarien pas a l'esperat concert del cap de cartell Macaco, que va fer saltar al públic assistent, per canviar d'estadi i passar als incombustibles Brams. Titot no va defraudar als seus seguidors més acèrrims, que escalfaven motors per enfrontar-se al mític Marky Ramone, ja avançada la nit.

Els primers en arribar muntant les tendes a la zona de la pinedaEl punt final de la primera jornada el posaven les versions de versions Allioli i el Dj Monka, que combinant rock, reggae, hip-hop, funk i electrònica, va acomiadar una gran nit de música al parc natural de Mollerussa.

Dissabte començava la gresca a les dotze del migdia amb el vermut electrònic, esperant la primera de les intervencions a l'escenari Amour, que farà el cantautor de Sant Pere de RiudebitllesCesk Freixas. El potencial del cartell mollerussenc el continuarà Els Amics de les Arts, Sense Sal. I torna a saltar un altre dels referents Amparanoia, el projecte musical d'Amparo Sánchez, una de les veus més típiques d'Espanya. La paranoia d'Amparo és la música, els seus discos ens fan l'efecte de penetrar per les músiques del món.

El concert dels lleidatans Actuació KOERS, l'exponent del reggae de la terra fermaEl dissabte superarà la mitjanit la música reivindicativa i de lluita de Xeic!, la banda que neix a la vora de l'Ebre, però estén les seves arrels de nord a sud i d'est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. La gresca es prolonga a l'escenari Mon amb Boikot, que ja anirà tancant el programa amb la Cosa Nostra i el Dj Sendo.

L'organització, Fira de Mollerussa, ha pensat en tot per assolir la satisfacció dels assistents a aquest, primer macro esdeveniment musical de Pla d'Urgell, carrega per a mòbils, i avantatges amb l'entrada per gaudir de les piscines Municipals de la Capital del Pla d'Urgell.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement