Mollerussa celebra aquest divendres el sisè Open Night amb 80 establiments adherits

Una desfilada comercial, la V Running Open Night i actuacions musicals, entre les activitats programades per a l'ocasió

Open Night revelada 4
photo_camera La iniciativa compta cada any amb un gran èxit de públic

Tot està a punt per a la sisena Mollerussa Open Night d'aquest divendres 30 de juny. La festa del comerç de la capital del Pla d'Urgell, organitzada per l'associació Mollerussa Comercial, compta enguany amb 80 establiments adherits en una iniciativa que any rere any esdevé un èxit de públic.

Des de les 0:01 hores i fins a les 3 de la matinada els comerços obriran les seves portes, si bé les activitats s'iniciaran hores abans per tal d'amenitzar l'espera. Obrirà el programa, a les 9 del vespre, el V Running Open Night, que, igual que l’any anterior, ofereix dos recorreguts, un de 8 quilòmetres i un altre de 4. La cursa, que té tant la sortida com l'arribada al carrer de Ferran Puig i que espera aplegar al voltant dels 300 participants, passarà per l’avinguda del Canal, l’avinguda de la Pau, l’avinguda Catalunya, la plaça de Sant Jaume, el carrer de Balmes i el carrer del Molí, entre altres carrers.

A partir de les 10 de la nit tindran lloc diferents propostes comercials i de restauració com la Desfilada Open Night, a la plaça de l'Ajuntament; el segon Campionat solidari de botifarra organitza pel CIS Àngel Olaran, o les sessions de DJ per tot el centre de la ciutat. A les 11 de la nit hi haurà música en viu a càrrec del grup d’origen cubà Calle Habana. Mollerussa Open Nigh texte

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, acompanyats per Encarna Pozo i Síliva Molins, representants també de l'associació, han desgranat aquest dimarts el programa d'aquesta sisena Mollerussa Open Night, una iniciativa "que l’any 2012 va ser pionera i un referent a Catalunya, i que tant i tan bé dinamitza i promociona els establiments de la nostra ciutat", ha valorat Solsona.

L'alcalde ha recordat també que des de l’Ajuntament s’autoritza a tots els comerços la població a obrir des de les 0 hores i fins a les 3, tot i que no es permet als establiments que no són associats a Mollerussa Comercial ocupar via pública.

Amb motiu de la festa estaran tancats al trànsit rodat diferents carrers i places del centre com la plaça Manuel Bertran, la plaça del Pla d’Urgell, el carrer Arbeca, el carrer de Ferran Puig, el carrer de Jacint Verdaguer i el carrer de la Vilaclosa. 

Per la seva part, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, ha indicat que per tal d’identificar els comerços que pertanyen a l’associació, aquests tindran un distintiu que els homogeneïtzarà, "amb l’objectiu que el públic assistent pugui identificar-los tant de cara a les rebaixes dels preus com de cara als premis a que optaran les persones que comprin en aquests establiments". Pel que fa a aquests premis, els compradors en els establiments de Mollerussa Comercial optaran a un creuer pel Mediterrani per a 2 persones; un cap de setmana a Andorra més les entrades a Caldea, també per a 2 persones; un cap de setmana per a 2 persones a Portaventura més les entrades de Ferrariland, i 6 ampolles de vi gentilesa del Castell del Remei.

Comentaris