Mollerussa Comercial arrenca les rebaixes amb un extraordinari 'Open Night'

Mollerussa Open Night omple el carrers de gom a gom
photo_camera Mollerussa Open Night omple el carrers de gom a gom

Mollerussa Comercial va superar l'entrebanc de la remodelació del centre de la ciutat estoicament, amb la campanya Obert per reformes, que va derivar amb un Open Night força participatiu l'any passat. Els comerciants van superar l'entrebanc amb uns resultats més que generosos, i amb la perspectiva de preparar una nova edició, estrenant escenari.

Aquest divendres es van complir totes les expectatives, inauguració d'uns nous espais per a l'activitat comercial i de lleure, i una vuitena edició de l'Open Night, amb una magnífica resposta de públic

El centre de Mollerussa es rendeix a la gran nit comercialAmb el nou escenari Mollerussa Comercial va introduir per primera vegada l'element de la temàtica en la festa comercial, que es va dedicar a la màgia. Com en edicions anteriors la nit comercial, tenia dues parts, la primera de la franja de les nou de la nit, que es tancaven les botigues, i es donava pas a la restauració, les tapes i el lleure es van apoderar del centre de la capital del Pla d'Urgell, amenitzat amb els espectacles d'un seguit de mags.

Les primeres compres en la Mollerussa Open NightLa segona, i important franja, arrencava amb un gran 'Chupinazo', a les dotze de la nit, per donar la benvinguda al dissabte amb l'obertura de les botigues, ja amb els preus de la campanya de rebaixes. Aquest període fins a les tres de la matinada va mantenir la ciutat amb un autèntic bullici de bulevard comercial.

La multitud de visitant entraven i sortien en el recorregut per la gran oferta comercial de la vesprada, al ritme de la música de sis Dj.s situats estratègicament per acompanyar la festa 

Les primeres compres en la Mollerussa Open Night 1Els espectacles van estar protagonitzats pels mags Gerard Revuelta, Arnau Perramon, Adriaco i Arnau Gatz, i com a cap de cartell l'espectacle del Mag Shado, finalista al concurs Got Talent i especialista en pickpocket, mentalisme i màgia urbana, que va tenir lloc en l'escenari del carrer Crist Rei.

Mollerussa Open Night omple el carrers de gom a gom 1El programa es va completar amb el Campionat solidari de botifarra, una exhibició de country a la plaça 1 d'Octubre i l'exhibició de dansa a càrrec de les entitats i clubs de la ciutat.

Comentaris