Mollerussa Comercial celebra Sant Jordi amb un sopar romàntic al Resquitx

El sorteig es durà a terme el mateix dia de Sant Jordi a tres quarts de nou del vespre a la plaça de l’Ajuntament. Tots els participants hauran de ser presents en el moment del sorteig si volen aconseguir algun dels premis

Campanya Diada Sant Jordi Mollerussa Comercial
photo_camera Campanya Diada Sant Jordi Mollerussa Comercial

L'Associació de comerciants de Mollerussa, Mollerussa Comercial, va engegar aquest dilluns una nova iniciativa que han batejat com Sant Jordi és una altra història als comerços de Mollerussa Comercial. Aquesta proposta té com a objectiu dinamitzar el comerç de la capital del Pla d'Urgell en una de les festes més populars del calendari català.

La campanya de Sant Jordi consisteix a fer que tots els clients quan realitzin una compra als establiments de Mollerussa Comercial fins al dia 23 d'abril podran omplir una butlleta i dipositar-la en una urna que trobaran al mateix comerç. Aquesta butlleta donarà opció a participar en el sorteig de quatre sopars romàntics per a dues persones, en el restaurant Resquitx de Golmés.

El sorteig es durà a terme el mateix dia de Sant Jordi a tres quarts de nou del vespre a la plaça de l'Ajuntament. Tots els participants hauran de ser presents en el moment del sorteig si volen aconseguir algun dels premis.

Comentaris