Mollerussa commemora el mig segle de l’arribada de l’home a la Lluna al Salt del Duran

Activitats de restauració del Salt del Duran
photo_camera Els Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa van impulsar la restauració de l'espai

Dissabte 20 de juliol es compleixen 50 anys de l'arribada de l'home a la lluna. I Mollerussa ho commemorarà amb l'activitat Nit d'Astronomia al Salt del Duran
 

Els Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa al Salt del Duran, han aprofitat la commemoració dels cinquanta anys de l'arribada de l'home a la lluna, organitzant una activitat per observar l'astre des del Salt del Duran. La convocatòria és pel dissabte 20 de juliol a les 10 de la nit, i compta amb la col·laboració dels d'Ajuntaments de Mollerussa i Golmés, i la Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell.

Imatge del Salt del DuranEs tracta d'una activitat familiar que estarà conduïda per l'expert en astronomia Roman Florensa, que oferirà un taller i observacions amb telescopi. Els Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa al Salt del Duran tenen com a objectiu valorar l'espai natural del Sant del Durant més enllà del que és la seva activitat habitual.

El repte és incorporar el Salt del Duran com un espai també de cultura, de natura i de medi ambient, es tracta de donar-li vida pròpia

Els Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa al Salt del Duran tenen la voluntat d'impulsar iniciatives diferents que es puguin compaginar amb l'activitat física, i el medi natural, motiu pel qual van pensar en un taller d'astronomia, ja que es tracta d'un espai en el qual no existeix la contaminació lumínica, el que el converteix en idoni per l'observació de l'univers.

Comentaris