L'Ajuntament de Mollerussa compensarà als establiments que es vegin afectats per obres durant un període superior a un mes

Marc Solsona en la xerrada Mollerussa avui al Teatre L'Amistat 2
photo_camera Marc Solsona en la xerrada Mollerussa avui al Teatre L'Amistat

Amb la voluntat de minimitzar els efectes negatius de les actuacions urbanístiques, l'Ajuntament de Mollerussa aprovarà aquest any una línia de subvencions per compensar les pèrdues que puguin ocasionar en comerços i activitats en qualsevol zona de la ciutat. El consistori valorarà els efectes de totes aquelles obres que superin el mes de durada, i compensarà amb ajuts al lloguer o els subministraments. Així ho ha explicat aquest divendres l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona en el decurs de la setena edició de la xerrada Mollerussa avui, que ha tingut lloc en el Teatre de l'Amistat.

Solsona ha destacat que el consistori ha dut a terme en els darrers dos anys la mateixa inversió que en el període del 2011 al 2015, més de 4,5 milions d'euros, per a desplegar un dels projectes urbanístic més important per la ciutat. Una actuació que ha de suposar una dinamització de l'activitat econòmica

Marc Solsona en la xerrada Mollerussa avui al Teatre L'Amistat 1Segons l'alcalde de la capital del Pla d'Urgell la millora del centre ha de permetre al consistori generar altres activitats i per aquest motiu està previst transformar el Centre Cultural en una sala de cinema permanent que permeti una programació de projeccions periòdiques. El consistori ha obtingut una subvenció de la Generalitat que permetrà realitzar la remodelació de l'actual sala.

Marc Solsona ha fet un repàs a la situació de Mollerussa, els projectes que s'han dut a terme i les previsions de noves actuacions, com la petició de la rotonda a la carretera de Torregrossa en l'encreuament del Parc de La Serra i els INS La Serra i Mollerussa. Una de les prioritats per desplegar el Pla director del Campus Educatiu.

L'alcalde també ha assumit la seva responsabilitat respecte a les pèrdues del Festival Mon Amour, i ha volgut destacar que Mollerussa assumeix una important responsabilitat en els certàmens que se celebren des del Patronat de Fires, ja que a diferència d'altres ciutats com Tàrrega o Lleida, no rep cap ajut per part de la Generalitat per a la seva organització.

Comentaris