Mollerussa es converteix en bressol de joves sardanistes de la demarcació de Lleida

Mollerussa reuneix 320 alumnes de col·legis de la demarcació de Lleida, que participen en la 26 edició de la Trobada Intercomarcal Saltem I Ballem

Ballaba de sardanes dels nens i nenes participants en el Saltem i Ballem
photo_camera Ballaba de sardanes dels nens i nenes participants en el Saltem i Ballem

Els actes de la commemoració de la Capital de la Sardana a Mollerussa es van traslladar aquest dissabte al Parc Municipal, per celebrar la cloenda del programa Saltem i Ballem. L'acte va reunir més de 330 nens i nenes de 19 centres educatius de la demarcació de Lleida, que han participat en aquesta iniciativa.

parlament de les autoritats en la cloenda del Saltem i BallemEls participants van ballar la sardana Mollerussa Capital de la Sardana 2016, del mestre Òscar Barqué, i tot seguit van gaudir de l'espectacle Gira Gira que va representar el grup Polcasol3 acompanyats de la Bellpuig Cobla.

En l'acte de cloenda i van participar Imma Pujol, responsable d'ensenyament de la Confederació Sardanista de Catalunya, Mercè París presidenta de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, Carles Vall, president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, Josep M. Huguet, president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Marc Solsona, alcalde de Mollerussa i Miquel Àngel Cullerés, director territorial d'Ensenyament.

Mercè París a donat les gràcies a tots els participants per estar presents en la cloenda i Marc Solsona ha destacat el fet que en pocs dies la nostra ciutat ha acollit el futur del Sardanisme lleidatà amb un miler de nens i nenes entre la Trobada de Centres educatius de Mollerussa i la Trobada Intercomarcal.

Comentaris