Mollerussa convida a viure l’Aventura de Nadal amb més atraccions i activitats

Serà al Pavelló Firal, del 26 de desembre al 4 de gener, amb zones de joc diferenciades per edat i amb espectacles de música i teatre familiar
Atraccions en l'Aventura de Nadal de Mollerussa
photo_camera Atraccions a l'Aventura de Nadal de Mollerussa en edicions anteriors

Mollerussa viurà enguany, del 26 de desembre al 4 de gener, una nova edició de l’Aventura de Nadal al Pavelló Firal, la qual incrementa a una vintena les atraccions mecàniques i els inflables i programa una agenda d’activitats lúdiques amb espais per a les manualitats, un ludoteca per als més petits i música, teatre i tallers diversos en un altre espai diferenciat, segons han explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. 

Tornarà a haver-hi una zona de joc i de creació artística en la que s’hi podran trobar diverses propostes a través de les quals els infants podran interactuar amb diferents materials per fer una descoberta sensorial a través del joc i  la manipulació d’objectes

En aquesta edició, es destinarà un espai per a les manualitats, que anirà a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, qui també es faran càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys. Així mateix, es disposarà de la presència permanent d’un professional d’Infermeria que realitzarà tasques d’assistència sanitària.

L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 del vespres i l’1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L’entrada costarà 5 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen. Els integrants de les famílies nombroses i de les famílies monoparentals tenen un descompte d’un euro per infant presentant el carnet. Així mateix, enguany, el servei de guarda-roba tornarà a ser gratuït pels infants i també es podrà fer servir pels adults pagant 50 cèntims. 

Comentaris