Mollerussa, un dels quatre ajuntaments catalans adherits al manifest de celebració del Dia Europeu de la Mediació

El regidor Josep Lavín participa en un acte a Barcelona en pro del compromís institucional en l'impuls de la mediació

Mollerussa mediació interiro
photo_camera Foto de grup de l'acte celebrat a Barcelona, al qual va assistir el regidor de Mollerussa

El regidor de Benestar Social, Ciutadania i Infància, Josep Lavin, ha participat aquest cap de setmana en l’acte institucional de celebració del Dia Europeu de la Mediació, que ha tingut lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del departament de Justícia de la Generalitat a Barcelona.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Mollerussa és un dels quatre consistoris catalans que s’adhereix en aquesta ocasió al manifest en el qual es recull “el compromís de sumar esforços i crear sinergies de treball col·laboratiu que facin possible construir conjuntament dinàmiques innovadores per avançar en l’articulació d’un sistema de justícia que, partint del conflicte i les seves circumstàncies, ofereixi a tothom la mediació com a forma habitual d’abordar-lo”.

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació celebrat el passat dissabte dia 21, durant tota la setmana passada es van realitzar activitats de promoció i divulgació de la mediació a Catalunya per tal de promoure aquesta entre els ciutadans. La mediació consisteix a resoldre els conflictes que normalment acabarien en un tribunal mitjançant el diàleg entre les parts a través d’un professional mediador. 

Comentaris