Mollerussa demana una segona parada d'autobusos a la carretera de Torregrossa

Imatge de les instal·lacions de la nova estació d'autobusos de Mollerussa interior
photo_camera Imatge de les instal·lacions de la nova estació d'autobusos de Mollerussa interior

L’Ajuntament de Mollerussa ha demanat al departament de Territori i Sostenibilitat que la nova estació d’autobusos, no entri en funcionament fins que no s’habiliti una segona parada a la carretera de Torregrossa. En aquest sentit, ha sol·licitat que hi hagi dues marquesines, una a cada costat del carrer, amb l’objectiu de facilitar el servei que presten les empreses de transport de viatgers que hi operen.

El consistori ha demanat que, de manera preferent, totes les línies efectuïn en la mesura del que sigui possible les dues parades a la ciutat

SolicitudAdjunto_SOL-180103690001L'alcalde Marc Solsona ha mantingut aquest matí una reunió per exposar aquestes demandes amb els responsables territorials del departament de la Generalitat, els quals han vist amb bons ulls la possibilitat de fer-les efectives. Des del departament, ja s'ha contactat amb les diferents empreses que presten el servei, les quals han manifestat la seva satisfacció per les noves instal·lacions que han d'entrar en funcionament i, alhora, s'han mostrat favorables també al fet que la ciutat compti també amb la segona parada proposada a la carretera de Torregrossa per oferir un millor servei als usuaris.

Comentaris