Cóncep Miró reivindica l’escola i el sindicalisme en el pregó de les Festes de Sant Isidori de Mollerussa

El pregó de Cóncep Miró obre les Festes de Sant Isidori
photo_camera El pregó de Cóncep Miró obre les Festes de Sant Isidori de Mollerussa

El Teatre L’Amistat de Mollerussa va acollir ahir al vespre el pregó de les Festes de Sant Isidori que va anar a càrrec de la mollerussenca Cóncep Miró, tècnica de Protocol de la Generalitat de Catalunya i llicenciada en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, on va estar treballant després d’acabar els estudis durant 20 anys.

La pregonera va fer un breu repàs als seus anys viscuts a Mollerussa, on va estar vinculada en entitats de lleure com l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met o les colònies Sant Jaume. L’eix del pregó va ser la reivindicació de la importància de l’escola a l’hora de construir país.

El coneixement ens fa més lliures i amb la llibertat ens aproximem a la felicitat, va afirmar fent un especial incís en el context polític actual.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018També va aprofitar per posicionar-se a favor del valor social del treball i l’aposta pel sindicalisme com a eina per aconseguir-ho.

Cóncep Miró va estar acompanyada per l’alcalde Marc Solsona, qui va agrair la tasca de la pregonera com a ambaixadora de Mollerussa. L’acte també va comptar amb les intervencions del rector de la parròquia de Mollerussa, Alfons Bustos, i del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. El grup local Walkin’ Roots van ser els encarregats posar punt i final al pregó de les Festes de Sant Isidori, que es duran a terme fins aquest diumenge a la capital del Pla d’Urgell.

Comentaris