Mollerussa envia 1.600 bases del Concurs de Vestits de Paper a modistes, acadèmies i casals

Els organitzadors volen incrementar la participació en el certamen, que es farà el 16 de desembre

Mollerussa bases del concurs de vestits de paper inteiror
photo_camera Vestits guanyadors del Concurs de Vestits de Paper en la passada edició

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa ha enviat ja aquest estiu per correu postal les bases per participar en el 52è Concurs Nacional de Vestits de Paper, que tindrà lloc el 16 de desembre, a un total de 900 de modistes i acadèmies de confecció i al voltant de 700 casals municipals d’arreu de Catalunya, Aragó i altres punts de l’Estat espanyol. L’objectiu és incrementar la participació en el certamen fent-los arribar la documentació necessària així com fer difusió del 13è Concurs de Vestits de Paper per a nines Barbie, que té lloc paral·lelament.

L’import dels premis principals continuarà sent el mateix dels darrers anys amb 1.500 euros pel primer premi, 1.200 pel segon i 1.000 pel tercer, en la modalitat de Moda Actual mentre que en les categories de Fantasia i d’Època el premi és de 2.000 euros pel millor classificat, 1.300 pel segon i 1.000 pel tercer. Pel que fa als premis del concurs per a nines Barbie, el primer premi serà de 200 euros, el segon de 150 i el tercer de 100.

Organitzen un curs sobre tècniques de confecció els dies 19 i 23 de setembre

D’altra banda, el Museu de Vestits de Paper ha organitzat per als dies 19 i 23 de setembre un nou curs per ensenyar diferents tècniques de confecció per fer un vestit de paper i així contribuir també a difondre el concurs i fomentar la participació. El taller, que serà impartit per tècnics i col·laboradors del museu,  tindrà una durada de dues hores i les persones interessades poden reservar plaça a través del telèfon 973 60 62 10. 

Comentaris