Mollerussa es prepara per a l'edició més calenta de l'Open Night

Presentaciò de la vuitena edició de l'Open Night de Mollerussa Comercial
photo_camera Presentaciò de la vuitena edició de l'Open Night de Mollerussa Comercial

Mollerussa Comercial va superar l'entrebanc de la remodelació del centre de la ciutat estoicament, amb la campanya Obert per reformes, que va derivar amb un Open Night força participatiu. Els comerciants van superar l'entrebanc amb uns resultats més que generosos, i amb la perspectiva de preparar una nova edició, estrenant escenari. Però les qualitats dels nous espais s'hauran d'enfrontar enguany a les altes temperatures, que rondaran els quaranta graus, que per altra banda afavoriran la convivència i l'activitat al carrer.

Campionat de botifarra al Open Night de MollerussaL'associació de comerciants de la capital del Pla d'Urgell afronta la vuitena edició de la convocatòria de la festa comercial, musical i gastronòmica de referència, aquest cap de setmana, la matinada del divendres 28 al dissabte 29 de juny. Una edició que per primer cop tindrà un eix temàtic, enguany dedicat a la màgia. Segons els organitzadors, una recreació del màgic canvi que ha viscut Mollerussa amb la reforma del centre, ara d'ús exclusiu per a vianants.

El president de Mollerussa Comercial Àlex Català va explicar que una vuitantena d'establiments associats participaran de la iniciativa per la qual cosa oferiran descomptes màgics des de les 12 de la nit i fins a les 3 de la matinada

Open Night, és una festa comercial per a la qual l'Ajuntament demana permís a la Generalitat perquè tots els comerços puguin obrir, tot i que només ho podran fer i ocupar l'espai públic els membres de Mollerussa Comercial.

La fase festiva i màgica de la nit és dura a terme entre les deu i onze del divendres, unes hores en les quals els mags Gerard Revuelta, Arnau Perramon, Adriaco i Arnau Gatz portaran els seus espectacles pels carrers del centre de la ciutat. Aquest preàmbul fantàstic donarà pas a l'espectacle del Mag Shado, finalista al concurs Got Talent i especialista en pickpocket, mentalisme i màgia urbana, que tindrà lloc al carrer de Crist Rei a partir de les onze.

Les botigues de Mollerussa s'omplen de públicCom no podia ser l'altra manera la música acompanyarà la celebració de l'Open Night, amb els Dj.'s Rico, Tasies, Oscar Millan, Hector Hope, Nin i Flasher, que muntaren el seu Set creatiu en diferents punts de l'eix comercial.

Les propostes es completaran amb una exhibició de dansa a càrrec del Club Stil, Sosoran Dance Studio, Cia de Dansa Montse Miret i Studio Dansa Vicky Rodríguez, a partir de les onze.

La part més lucrativa de l'Open Night, la protagonitzaran els sortejos entre els compradors que optaran a un viatge a Londres per a dues persones amb entrades a l'estudi de Harry Poter i també a un cap de setmana a Barcelona amb entrades a l'espectacle del Mag Pop. També se sortejarà 3 lots de vi, gentilesa del Castell del Remei. Així mateix també hi haurà sortejos a través de la plataforma Facebook per optar a un cap de setmana per a dues persones a PortAventura juntament amb entrades per a Ferrari land.

Comentaris