Mollerussa implica 21 perruqueres i 17 bars i locals en una iniciativa solidària a favor dels malalts de càncer

La cita serà el dia 17 de setembre i consistirà en una tallada de cabell solidària amb donatiu de cinc euros i la possibilitat de donar-lo per a confeccionar perruques per a malalts

Presentació campanya contra el Càncer Mollerussa Interior
photo_camera Presentació de la campanya, aquest dijous a Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha acollit aquest dijous la presentació d’una iniciativa solidària per recaptar fons per finançar programes i impulsar activitats destinades a les persones que pateixen càncer. La cita serà el pròxim dia 17 de setembre a la plaça Manuel Bertrand i comptarà amb la implicació de 21 perruqueres de 10 establiments diferents i de 17 bars i botigues. Així ho han explicat aquest l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; Eduardo Serrano, president de la Junta Provincial a Lleida de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC); Ana Rodríguez i Sílvia Solé, representants de l’AECC a Mollerussa i organitzadores de la iniciativa, i Rosa Maria Capell, en representació de les perruqueres que hi participen.Les dissenyadores de la pulsera de la campanya contra el Càncer Mollerussa

Tots ells han fet una crida a la participació en l’activitat que començarà a les 11 del matí i consistirà en una tallada solidària en la qual totes les persones que hi vulguin participar podran fer un donatiu de 5 euros i se’ls tallarà el cabell. També aquelles persones que vulguin fer donació de la cabellera perquè es pugui destinar a confeccionar perruques pels malalts de càncer que ho necessitin. L’activitat es complementarà amb un vermutet a preus populars de la mà dels establiments implicats i l’actuació del DJ Haro que serà l’encarregat d’amenitzar musicalment la festa.

L'activitat es complementarà amb un vermutet a preus populars

Durant l’activitat, també es podrà adquirir, fent un donatiu de 2 euros, la polsera que comercialitza la junta local de Mollerussa de l’AECC per recaptar fons per contribuir a fer possible les colònies que cada estiu des de fa 18 organitza l’entitat per a nenes i nenes malalts de càncer. El disseny d’aquestes polseres, que relacionen colors amb paraules com vida, lluita, força i esperança, ha anat a càrrec de 4 alumnes de La Salle, les quals han estat representades a la roda de premsa per Clàudia Guillem i Núria Jansat.

Les perruqueries implicades són Assumpta Teixidó, Meritxell Vilà, Ester Roca, Ses Imatge, Conrad, Creativity, Carulla, Ester Flor, Efectes Perruquers i Y.D Estilista. Pel que fa als bars i botigues són Bunker, Salvia, Punt14, Patet, Sala One, Krostó, Cafetó Baguetina, Tappin’g, Breiko, Resquitx, OpciNatura, Ma. Àngels, Sant Isidori, Xiringuito, Taverna El Mos, Cal Roig i Cal Porté. 

Comentaris