Mollerussa comptarà aquest octubre amb una nova botiga BO de Shalom

Es tracta de la unitat de restauració i comercialització de productes artesans i de proximitat de la Fundació Privada Ilersis

Establiment que acollirà la botiga Bo de Shalom a Mollerussa.
photo_camera Establiment que acollirà la botiga Bo de Shalom a Mollerussa.

El número 19 de la Plaça Manuel Bertrand de Mollerussa acollirà pròximament un nou establiment de BO de Shalom, la unitat de restauració i comercialització de productes artesans i de proximitat de la Fundació Privada Ilersis. 

Es tracta d'un espai que disposa de 160 m2 i que es dedicarà a la venda de productes alimentaris de proximitat i cistelles de Nadal

L'actual gerent d'Ilersis, Isaac Casanovas, explica que la inauguració de l'establiment està prevista aquest mes d'octubre, donant feina a 5 o 6 persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o risc d'exclusió social.

Aquesta nova botiga sorgeix d'una aliança entre Ilersis i Acudam, que també es dedica a l'atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats.  

Amb més d'una dècada d'existència, BO de Shalom dona feina a una vintena de persones repartides entre els serveis de càtering i restauració que ofereix a la botiga de la Gremial de Lleida, situada a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 5, i al restaurant Davall del Palau de Congressos La Llotja de Lleida. 

Comentaris