Mollerussa obre inscripcions per als tallers d'estiu, amb descompte si es fa per Internet i abans del 16 de juny

L'Ajuntament introdueix aquesta novetat, amb una rebaixa en el preu de tres euros per setmana, a més d'ampliar les activitats amb una estada nocturna el 27 de juliol

Mollerussa presentaciò Tallers estiu 1
photo_camera Presentació aquest dimarts dels tallers, amb l'alcalde i la regidora de Joventut

L’Ajuntament de Mollerussa obrirà dilluns vinent el període d’inscripció per als tallers d’estiu, amb la novetat que tots aquells infants que la formalitzin via internet abans del 16 de juny obtindran una bonificació de 3 euros per setmana. Aquesta és una de les mesures per a les quals ha optat el consistori per contrarestar l’augment de preu, de 3 euros per setmana, que ha hagut d’aplicar arran d’un decret de la Generalitat que ha reduït la ràtio d’infants per monitor i n’ha augmentat els sous de manera que els costos de la prestació del servei s’incrementen.

Els preus d'enguany s'han augmentat a 38 hores per setmana, arran d'un decret de la Generalitat

Així ho han explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals han indicat que es mantindran, davant l’èxit de l’anterior edició, l’activitat en anglès i les aquàtiques alhora que se n’estrenarà una de nova: l’estada nocturna.
Mollerussa presentaciò Tallers estiu

En aquest sentit, Casanella ha indicat que s’ha pensat a dur a terme aquesta nova activitat el dia 27 de juliol a la mateixa escola de primària, Mestre Ignasi Peraire, on es duen a terme els tallers, que comencen el 26 de juny i s’allarguen fins a l’1 de setembre. L’activitat en concret estarà oberta a tots els nens que hagin participat dels tallers durant el mes de juliol i es plantejarà com una festa amb un sopar, acompanyat d’actuacions i jocs de nit. La regidora de Joventut ha apuntat que si la iniciativa funciona es podria plantejar repetir-la com a fi de festa dels tallers per als inscrits al mes d’agost.

Els tallers es faran des del 26 de juny a l'1 de setembre, en un horari de les 9 a les 13:30 hores

Pel que fa a la coordinació dels tallers, adreçats a nens i nens de 4 a 12 anys, tornarà a anar a càrrec de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. Respecte als eixos temàtics, enguany s’ha volgut fer especial incís en diferenciar dos eixos temàtics en funció de la franja d’edat. Així per als infants de fins a 7 anys, el fil conductor seran els Superherois i els seus poders per canviar el món, mentre que per als més grans el títol de l’eix és El Regne del Cap de Trons, centrat en un reialme cobdiciat per diferents pobles.  

A banda de la bonificació per inscripció anticipada en línia, també hi ha previstes altres bonificacions per reduir els 38 euros per setmana que costa els tallers. Així, les famílies nombroses i monoparentals podran obtenir un descompte de 5 euros, el mateix descompte que s’aplicarà per la inscripció d’un segon germà en la mateixa setmana. Les inscripcions, a banda de la via internet, també es poden formalitzar a la primera planta de l’Ajuntament i a la piscina coberta. L’horari de les activitats és de les 9 del matí fins a dos quarts de dues del migdia, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de dos quarts de 9 del matí per donar facilitats a la conciliació. 

Comentaris