Mollerussa oferirà Wi-Fi de manera gratuïta al centre urbà remodelat

L’Ajuntament de Mollerussa activarà a partir del pròxim dijous un servei gratuït de Wi-Fi, que ha de permetre donar cobertura a la zona remodelada del centre urbà en horari diürn.
Instal·lació de Wi-Fi en el centre de Mollerussa
photo_camera Instal·lació de Wi-Fi en el centre de Mollerussa

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar prestacions perquè l’àmbit, que s’ha guanyat per a l’ús prioritari dels vianants, tingui un element més de reactivació com a espai de trobada. El servei s’activarà, en principi, en horari diürn de dilluns a diumenge de les 9.00 del matí a les 21.00 hores del vespre a través d’una xarxa oberta amb velocitat limitada i trànsit monitorat segons fixa la normativa reguladora.

Instal·lació de Wi-Fi en el centre de MollerussaEl projecte es tracta d’una prova pilot que permetrà a l'Ajuntament de Mollerussa testar les necessitats i el funcionament d’aquesta tecnologia per tal de poder aplicar les millores que calguin en un futur. Cal remarcar que la instal·lació ja es va deixar preparada en el seu moment amb la col·locació de les antenes i els dispositius necessaris, els quals es van ubicar als tòtems identificatius que llueixen el nom de les quatre places principals.

En aquest sentit, convé recordar que cada un d’aquests elements del mobiliari urbà tenen també instal·lades un total de tres càmeres de seguretat, les quals formen part de la xarxa de vint càmeres que donen cobertura a aquest àmbit.

Comentaris