Instal·la una marquesina nova a la carretera de Torregrossa i s'habilita un pàrquing a la parada d'autobusos

Els operaris instal·len la nova marquesina a la carretera de Torregrossa
photo_camera Els operaris instal·len la nova marquesina a la carretera de Torregrossa

L'Ajuntament de Mollerussa està duent a terme un seguit d'actuacions complementàries per aportar funcionalitat al servei de transport públic, després de la posta en funcionament de la nova estació d'autobusos el passat mes de març. Cal recordar que el consistori de la capital del Pla d'Urgell va sol·licitar al departament de Territori i Sostenibilitat instal·lar una nova marquesina en la carretera de Torregrossa, per tal de millorar la confortabilitat dels usuaris.

La passada setmana els tècnics de la Brigada municipal van procedir a la instal·lació de la marquesina, que s'ha situat a poca distància de la que es va col·locar provisionalment i que s'utilitzava en les dates de les Fires.

Pàrquing que es prepara a l'Estació d'autobusos MollerussaPer altra banda l'Ajuntament de Mollerussa, ha iniciat els treballs per a condicionar la parcel·la que es troba al costat de la nova parada d'autobusos, a la carretera de Linyola, una zona d'aparcament que tindrà una capacitat per a quaranta-cinc vehicles. El consistori ha destinat una partida de 7.683 euros a aquesta actuació, que està previst que entri en funcionament tan aviat com es pugui.

Cal recordar que la capital del Pla d'Urgell està a l'espera d'iniciar les obres d'urbanització del carrer Prat de la Riba, una actuació que suprimirà al voltant d'una trentena de places de pàrquing, per la qual cosa el consistori ha habilitat aquest nou espai.

L'Ajuntament de Mollerussa ha intentat contrarestar la conversió en zona de vianants del centre de la ciutat, amb l'habilitació de nous espais d'aparcament, com és el cas que es prepara al carrer La Creu, al que s'afegeix l'ampliació del que es troba a l'avinguda de Balaguer, i el de l'avinguda del Canal.

Comentaris