Mollerussa organitza la 26a edició de l’Aventura de Nadal amb una vintena d’activitats

A les atraccions mecàniques s'afegeix l'espai de les entitats esportives i culturals de la ciutat que col·laboren així com una zona per als més petits amb sorral, jocs, inflables i treballs manuals

L'Aventura de Nadal (1)
photo_camera La iniciativa compta amb la implicació de diferents entitats esportives i culturals de la ciutat

L’Ajuntament de Mollerussa organitzarà enguany de nou l’Aventura de Nadal gràcies a la implicació de les diferents entitats esportives i culturals de la ciutat que tornaran a col·laborar en el muntatge de la que serà la vint-i-sisena  edició d’aquest parc d’activitats pensat per a infants i joves fins a 15 anys.L'Aventura de Nadal (10) texte

A banda del teixit associatiu ciutadà, una empresa privada s’encarregarà del muntatge de la zona de les atraccions mecàniques del parc a canvi de la recaptació de l’entrada, una fórmula que es repeteix des de fa tres anys, segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb la regidora de Joventut, Imma Casanella. Amb tot, l’Aventura de Nadal comptarà amb més d’ una vintena d’activitats diferents entre les esportives, les culturals i les atraccions mecàniques que formaran part del parc.

El parc, que obrirà del 26 de desembre al 4 de gener, està pensat per a infants i joves fins a 15 anys

A partir del 26 de desembre i fins al 4 de gener obrirà portes l’Aventura de Nadal  que s’organitzarà en tres zones que es distribuiran per tot el Pavelló Firal. Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una desena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres, segons ha dit Imma Casanella. Com a novetat d’enguany cal senyalar el túnel làser, el pont tibetà, toros infantils o l’escombra.Presentació Aventura de Nadal (1)

D'altra banda, també es diferenciaran espais per a les diferents ofertes procedents de les entitats. Així hi haurà un espai on s’ubicarà  Ràdio Ponent i la zona destinada a fer treballs manuals. Una altra zona s’utilitzarà de forma alternativa per a altres entitats com el Club de Tennis Taula, el Club d’Hoquei Patins, el Club de Futbol Joventut, el Club de Bàsquet i el Club de Tennis. La darrera àrea s’ubicarà a la zona del bar des d’on s’oferirà l’activitat de Conta Contes a càrrec de Francesc Pla i Carles Crespo.

Així mateix, repetirà El Racó dels Petits, un espai pensat per als més menuts fins a 4 anys, on s’instal·larà de nou el sorral, jocs i inflables, amb una zona per a manualitats on podran fer la xapa amb el logo de l’aventura de Nadal.

Els preus es mantenen, amb una entrada de quatre euros per nen, amb descompte per a famílies nombroses i monoparentals

L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 de desembre que es tancarà a les 8 del vespre i l’1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L’entrada costarà 4 euros per nen, ja que els acompanyants no paguen, uns preus que no han variat en els darrers anys. Per als integrants de les famílies nombroses i les famílies monoparentals s’ha previst, tal com ja es va fer l’any passat, un descompte d’un euro per nen presentant el carnet. També es faran descomptes de dos euros per a grups especials i escoles.

Comentaris