Mollerussa porta la seva experiència com a Ciutat Amiga de la Infància a un congrés d’UNICEF a Madrid

Mollerussa congrés Unicef interior
photo_camera Imatge del grup de Mollerussa desplaçat al congrés de Madrid

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha participat en una taula rodona en el marc del IV Congreso Internacional de Ciudades Amigas de la Infancia, organitzat per UNICEF a CaixaForum de Madrid amb l’objectiu de definir el full de ruta per acostar el món local a l’Agenda 2030. Solsona va explicar l’experiència de la ciutat, la qual l’any passat va obtenir la renovació del segell que així l’acredita i a més amb menció d’excel·lència, sent l’única de la demarcació de Lleida que compta amb aquest reconeixement.

El primer edil va compartir taula amb representants de les altres dues úniques localitats de l’Estat que també van obtenir aquesta menció i que són Castrillón a Astúries i Santa Eulària des Riu a les Illes Balears. L’alcalde va destacar la importància de treballar tenint molt en compte la mirada dels infants i joves per tal de modelar una ciutat per a tothom.

Intervencions de l'alcalde Marc Solsona i de Zacaria Benataya, representant del Consell de Participació Adolescent

Al congrés també hi va tenir un paper destacat el representant del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, Zacaria Benataya, el qual va explicar la seva trajectòria de quatre anys en aquest òrgan de participació infantil i juvenil. En aquest sentit, va destacar la importància de participar però també va reclamar l’ajuda de tècnics i el compromís dels polítics perquè les propostes que facin arribin es posin a la pràctica.

Comentaris