Mollerussa posiciona la Drone Party com a pionera en '48 hores non estop'

La segona edició de la Drone Party ha reunit durant el cap de setmana 140 pilots procedents de Catalunya, l'Estat Espanyol i França

Drone Party Mollerussa 2
photo_camera Una mànega de la competició amb els pilots dirigint els drons

Fira de Mollerussa ha clausurat aquest diumenge la segona edició de la Drone Party, un certamen que s'ha convertit en el primer en prollongar la competicimó durant quorata-vuit hores. La trobda de pilots de drons de carreres ha incrementat fins a cent-quoranta el nombre de participants, en tan sols dues dicions. Aquest és el motiu pel qual els organitzadors consideren que la Drone Party té assegurada la seva contginuitat.

Els organitzadors van mostrar la seva satisfacciò a nivell organitzatiu alhora que ha posat en valor el fet que aquest tipus d’esdeveniments contribueixin a posicionar Mollerussa i obrin la ciutat “a nous targets poblacionals” que fins ara potser no la coneixien. 

Drone Party Mollerussa 4El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha destacat el creixement del certamen en aquesta segona edició, no només en el nombre de pilots inscrits, que ha passat de 90 a 140, i en l’ampliació del Circuit Indoor, habilitant dos pavellons firals en lloc d’un com l’any anterior, sinó també pels complements que s’oferien i com han estat, per exemple, “els més de 20 tallers i masterclass que s’ha fet, molts dels quals també estaven oberts al públic, i que han gaudit d’una molt bona participació”. En aquest sentit, el director s’ha referit també al saló d’empreses vinculades amb el sector dels drones i que així mateix “ha estat un complement i atractiu per als  visitants”.

La Mollerussa Drone Party va néixer l’any passat com a certamen adreçat al món dels drons de carreres. Organitzat per Fira de Mollerussa, l’Associació Lan Party i la firma Dronesdecarreras.com (DDC), en la seva primera edició va aplegar 90 pilots, una xifra que gairebé s’ha multiplicat en aquesta segona convocatòria i que va quedar coberta en només una hora d’obertes les inscripcions.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Sobre aquest punt s’han referit Jordi Múrcia i Dani Sáez, de l’empresa coorganitzadora DDC, els quals han destacat la satisfacció dels pilots, la qualitat del circuit i les millores tècniques, sobre tot en el sistema de vídeo i a nivell de pilotatge.

“No era fàcil gestionar 140 pilots i que estiguessin contents”, han estat les paraules de Múrcia, qui ha continuat assegurant que “l’any que ve repetirem segur”. Per la seva part, Sáez ha valorat especialment la millora tècnica d’enguany, el que ha permès que els pilots poguessin fer curses senceres, així com el ressò internacional de l’esdeveniment a través de les xarxes socials. Sáez ha volgut destacar un cop més que la trobada de la capital del Pla d’Urgell és l’única de 48h non stop a nivell mundial.

Comentaris