Mollerussa prepara l'encaix dels Vestits de Paper en la passarel·la 080 Barcelona Fashion

Passarel·la 080 Barcelona Fashion al Recinte Modernista de Sant Pau
photo_camera Passarel·la 080 Barcelona Fashion al Recinte Modernista de Sant Pau

La consellera d'Empres i Coneixement, Àngels Chacón va anunciar en la gala del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa del passat mes de desembre, que un esdeveniment d'aquestes característiques havia de tenir un encaix en la passarel·la 080 Barcelona Fashion. Segons la consellera, una manera de reconèixer la feina feta, i valorar el sector de la moda i l'artesania. El compromís que va adquirir la consellera es va començar a materialitzar aquest dimarts amb la visita que va fer l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en el màxim exponent de la moda internacional a Catalunya.

Marc Solsona i Muntsa Vilalta a la passarel·la 080 Barcelona Fashion 1Solsona, va visitar la 080 Barcelona Fashion, que se celebra fins al dijous 7 de febrer, al Recinte Modernista de Sant Pau, acompanyat de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, amb la que es van iniciar les converses per concretar de quina manera pot encaixar el fons del Museu de Vestits de Paper de la capital del Pla d'Urgell en la pròxima desfilada de la 080 que tindrà lloc al mes de juny.

Marc Solsona i Muntsa Vilalta a la passarel·la 080 Barcelona FashionLa col·laboració de la passarel·la internacional amb Mollerussa s'anirà concretant en les pròximes setmanes amb una visita de tècnics de la conselleria al Museu de Vestits de Paper per conèixer de prop les possibilitats què tenen les peces exposades.

Comentaris