Mollerussa entre les quatre poblacions lleidatanes amb millor transparència comunicativa

El consistori, després de rebre l'estudi de la certificació, preveu introduir millores en la comunicació com poden ser la incorporació de seccions dels grups de l'oposició, els plans estratègics i les retribucions dels funcionaris i corporació.

Mollerussa entre els quatre municipis més transparents de Lleida.
photo_camera Mollerussa entre els quatre municipis més transparents de Lleida.

L'Ajuntament de Mollerussa ha obtingut el segell Infoparticipa, una distinció que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. a partir d'un estudi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El segell reconèixer les bones pràctiques que es posen de manifest als webs d’alguns consistoris de Catalunya, al complir 41 indicadors que donen resposta a quatre preguntes bàsiques com són qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, quina informació proporciones sobre la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

Mollerussa ha arribat al 92% de la valoració, el que predisposa al consistori a continuar millorant en aquest àmbit, segons ha explicat l'alcalde Marc Solsona. Per aquest motiu el consistori preveu incorporar als canals informatius, les retribucions de funcionaris i corporació, els plans estratègics de la ciutat, i una secció per als grups municipals.

Mollerussa rebrà aquest distintiu el pròxim 22 de desembre en un acte al Palau de Pedralbes de Barcelona que estarà presidit per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega i el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho Pifarré. Cal dir que en aquesta segona edició d’aquest guardó han estat reconeguts amb el segell un total de 67 municipis, dels quals quatre són a la demarcació de Lleida.

  

Comentaris