El campió d'Europa d'hoquei Albert Folguera apadrinarà la Festa de l'Esport de Mollerussa

El Teatre L’Amistat acollirà el lliurament d’una trentena de guardons en reconeixement als mèrits assolits a títol individual com col·lectiu o per clubs d'esportistes

L’Ajuntament de Mollerussa organitzarà el pròxim 24 de setembre a dos quarts de 8 de la tarda la Festa de l’Esport amb l’objectiu de fer un reconeixement als mèrits esportius assolits tant a títol individual com col·lectiu o per clubs pels esportistes de la ciutat durant la temporada 2022-2023. La festa estarà apadrinada pel belloquí Albert Folguera, qui ha estat campió d’Europa com a jugador i entrenador d’hoquei i que aquesta temporada ha posat punt i final a la seva trajectòria com a tècnic després de 24 anys a les banquetes, 14 de les quals al capdavant del Llista Blava, que ha deixat com a tricampió de l’Europe Cup.

Ho ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que arribada la tercera edició de la festa s’ha buscat la figura d’un esportista de l’elit amb vinculació a la Mollerussa i la comarca perquè l’apadrini per així, a banda de donar-li una major visibilitat a l’acte, fer un reconeixement a la seva figura.

Solsona també ha explicat que s’ha contactat amb tots els clubs amb seu a la capital del Pla d’Urgell per tal que proposin candidatures, unes candidatures que s’han complementat amb les proposades directament des de la regidoria d’Esports. En total, s’han previst una trentena de reconeixements en una dotzena de disciplines esportives diferents.

La festa, que tindrà lloc al Teatre l’Amistat i serà conduïda per la periodista especialitzada en esports Eva Cortijo, vol també donar visibilitat al teixit associatiu de la ciutat i als mèrits aconseguits en competicions de nivell pels seus esportistes. Solsona també ha destacat que amb aquesta festa, també es vol posar de relleu el bon estat de salut de les entitats esportives així com de les instal·lacions on entrenen.  

La piscina coberta obre el dia 21 el bany lliure per als abonats i l’1 d’octubre arrenca els cursets amb 75 grups

La piscina coberta municipal obrirà portes el pròxim dijous dia 21 per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre amb l’oferta de 75 grups de cursetistes, segons ha anunciat aquest dimecres l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que les inscripcions es poden formalitzar a partir del dia 18 a través de la pàgina web o bé presencialment. Pel que fa al funcionament dels cursets, la Regidoria d’Esports ha arribat a un acord amb el Club Natació Mollerussa perquè s’encarregui de la gestió de quinze d’aquests 75 grups, en concret els que es duen a terme en dissabte adreçats a nadons, pàrvuls i infants de 6 mesos a 12 anys.

La temporada d’estiu va acabar el dia 10 amb més de 62.000 usos i un augment tant d’abonaments com d’entrades venudes

Pel que fa al balanç de la temporada d’estiu que va acabar el passat 10 de setembre, els usos han superat els 62.000, una xifra similar a la registrada l’any passat. També respecte el 2022, s’ha constatat un lleu increment tant de la venda d’abonaments, que han estat 2.835 mentre que al 2022 se’n van vendre 2.575, com d’entrades que s’ha xifrat en 6.340 quan l’any anterior havien estat 6.209. Quant a les persones que han seguit algun dels cursets que s’han ofert durant els mesos d’estiu, han estat 550, una xifra similar a la de l’any anterior que no inclou els infants que venen a través de l’escola.

Piscina coberta
La piscina coberta municipal obrirà portes el pròxim dijous dia 21 per al bany lliure dels abonats mentre que la temporada d’hivern s’iniciarà l’1 d’octubre - Foto: Ajuntament de Mollerussa

Com a millores de cara a la nova temporada de la piscina coberta, val a dir que s’ha incorporat una caldera de gas nova i també un sistema de desinfecció a través de l’ús de llum ultravioleta.

Comentaris