El Castell del Remei s'obrirà al públic en el marc del cicle 'Biblioteques amb DO'

El projecte de dinamització cultural s’iniciarà de nou aquest pròxim 8 de febrer

Nova edició del cicle  Biblioteques amb DO
photo_camera Activitats del cicle 2017 Biblioteques amb DO al Castell del Remei

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, adherida al projecte de dinamització cultural Biblioteques amb DO, reprendrà aquest pròxim mes de febrer el cicle que té com a finalitat acostar la cultura del vi amb diverses manifestacions i llenguatges culturals com són la literatura i la música.

En aquesta ocasió, es duran a terme 5 activitats diferents. La primera, el dijous 8 de febrer a les 20.00 hores, on es presentarà el llibre Reinas de Copas. Las grandes mujeres del vino, de Zoltan Nagy. La jornada es durà a terme a la Sala Gran de Bótes del celler del Castell del Remei i  comptarà amb la presència del mateix autor. Posteriorment, Gemma Plaza, cap de producció del celler, oferirà un recorregut pel mateix i una degustació de vins gentilesa del celler Tomàs Cusiné.Mollerussa Presentació Biblioteques amb DO

Dijous 15 a les 20.00 hores tindrà lloc a la biblioteca la presentació de Futbolítica. Històries de clubs políticament singulars a càrrec de Ramon Usall. En aquesta sessió es maridaran 5 vins diferents, gentilesa de Cara Nord Celler, amb cinc clubs de futbol.

Seguidament, el dimecres 21 a les 18.00 hores, el centre d’expressió artística Solaç oferirà a la mateixa biblioteca sota el nom Estalvis Gran Reserva un taller adreçat als més petits. El dijous 22 a les 20.00 hores, també a la biblioteca, David Puertas protagonitzarà una xerrada sobre la relació entre el vi i l’òpera i es tastaran 3 vins de Cérvoles Celler.

Finalment, divendres 23 de febrer a les 20.00 hores, el Saló del Mirall del Castell del Remei acollirà un concert d’àries a càrrec de la soprano Eva Ruiz acompanyada al piano per Marta Mesalles. I, per clausurar, es durà a terme una última degustació de vins gentilesa del Mateix Castell de Remei. Aquells que desitgin assistir-hi hauran de realitzar una reserva prèvia trucant a la biblioteca o al mateix celler.

Comentaris