Mollerussa ret homenatge als 7 agents de la Policia Local jubilats

El que va ser cap de la Policia Local de Mollerussa Joan Martínez
photo_camera El que va ser cap de la Policia Local de Mollerussa Joan Martínez

L'Ajuntament de Mollerussa ha dut a terme aquest dissabte, un acte de reconeixement i agraïment als set agents de la Policia Local jubilats enguany, entre els agents el que fou inspector del cos, Joan Martínez, així com també el seu segon, el sergent Joan Lozano, així com el caporal Tomàs Martínez i els agents Joan Olivart, Domingo Cruz , Juan José Pérez i Juan José Rufino.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha agraït la seva tasca de servei públic i els ha reconegut la vàlua humana i l’exercici de responsabilitat afegit que sempre han demostrat en el desenvolupament de la seva labor.

A Mollerussa no només hi ha la percepció de què és una ciutat segura sinó que les dades demostren que ho és

Homenatge als agents de la Policia Local de Mollerussa jubilatsSolsona, ha dit que gràcies a vosaltres hem estat capaços d’adaptar-nos a les noves realitats de la ciutat i als nous modes d’organització del dia a dia i ha destacat que sempre hem entès que calia complicitat amb els altres cossos de seguretat a la ciutat. També ha encoratjat als 21 agents que ara formen el cos i a la nova cúpula per fixar-nos el repte de mantenir el nivell humà i professional dels que avui diuen adeu i mirar el futur amb exigència col·lectiva per fer un cos millor i atent a les necessitats de la ciutadania.

També s’han adreçat als agents sortints els portaveus dels grups municipals al consistori. Josep Simó,, els ha reconegut la professionalitat i el respecte davant la ciutadania i també davant els diferents equips de govern al consistori, als quals heu ajudat a fer una Mollerussa millor.

Engelbert Montalà, ha volgut destacar que sovint donem per entès un entorn de normalitat i hem de saber que hi ha una sèrie de persones, com vosaltres, que ajuden a que això sigui així. Per això, ha agraït el compromís amb la ciutadania per part dels agents perquè puguem portar una vida segura i tranquil·la.

Homenatge als agents de la Policia Local jubilatsLa que fou també alcaldessa de la ciutat, Teresa Ginestà, qui ha reconegut que tenir aquest esperit de servei públic cal una vocació, ha fet especial menció a la importància de la tasca assistencial i preventiva que han dut a terme els agents que van fer el pas de poble a ciutat de Mollerussa. Ginestà els ha dit: Us vau creure el paper de policia de proximitat i sempre heu acudit. També ha destacat la transversalitat de la seva funció i recordant el seu pas com a cap de l’Ajuntament ha indicat que la nostra tasca no hauria estat tant encertada sense la vostra ajuda.

Joan Simeón, ha agraït la feina ben feta durant tots aquests anys per gent legal i honesta que es mereix aquest reconeixement i també ha volgut donar l’enhorabona als agents que s’incorporen en la cúpula del cos.

També ha adreçat unes paraules en nom de tots els agents sortints, el que fou inspector en cap, Joan Martínez, qui ha dit que hem aconseguit un cos eficient, preparat i implicat que ha estat exemple per a altres cossos de seguretat i ha destacat la il·lusió, professionalitat i ganes dels que venen al darrera. També ha volgut demanar disculpes per les errades que hagi pogut cometre en l’exercici del seu càrrec en el qual, ha dit, ha posat sempre la seva major voluntat.

Comentaris