Mollerussa reviurà els anys 80 i 90 amb una Big-Fest de la mà de la Colla dels 50

Mollerussa FESTA DELS 80 interior
photo_camera Presentació de la festa amb l'alcalde i representants de la Colla dels 50 d'enguany

El pavelló firal de Mollerussa tornarà a reviure el pròxim 7 d’octubre la música dels anys 80 i dels 90 amb la Big-Fest, coorganitzada per la Colla dels 50 (els nascuts el 1967) i l’Ajuntament. Així ho han donat a conèixer l’alcalde Marc Solsona, acompanyat de representants de l’entitat, presidida per Eugènia Romà i amb Esther Flequé com a vicepresidenta, les quals han indicat que l’ambientació musical anirà de la mà del Dj especialista en aquesta època, Ivan Uriach, de Deejay Speaker Josep Maria i amb la participació de Forever 80 Show Performance.

El dia 7 d'octubre, al pavelló firal i amb un aforament per a 3.900 persones

La festa, que tindrà un aforament per a 3.900 persones i entrada pel Pavelló del 125è Aniversari, comptarà amb un total de 6 barres i  dos ambients diferenciats: el de la sala gran al pavelló Pla d’Urgell i el chill-out al Pavelló Verd, tot rememorant l’atmosfera que es respirava a l’espai de la xampanyeria de la discoteca Big-Ben i on també hi haurà un espai destinat a la gastronomia.

L’organització vol que sigui una “festa viva” i “un reclam perquè la gent del territori retrobi amistats d’aquells anys”. “És una manera de fer poble i de col·laborar perquè el nom de Mollerussa se senti arreu”, ha dit Eugènia Romà. Per la seva banda, l’alcalde ha assegurat que l’Ajuntament dóna cobertura a l’organització de la festa i ha recordat que ja per la Festa Major es va incrementar l’aforament del recinte en obrir-hi tres portes més amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat.

Comptarà amb dos ambients diferents, 6 barres  i música punxada per Ivan Uriach

Les entrades es poden adquirir anticipadament per 10 euros en 25 punts diferents a Mollerussa i deu localitats més properes o també comprar a taquilla, tot i que els organitzadors han aconsellat que la primera opció, ja que preveuen omplir. També han assegurat que la recaptació, un cop cobertes les despeses d’organització, revertirà en Mollerussa a través d’algun projecte o activitat que encara està per concretar.

Comentaris