Mollerussa suspèn el Concurs Nacional de Vestits de Paper

L'Ajuntament treballa amb la idea d'una exposició urbana de vestits dins d'unes vitrines il·luminades, les quals formaran part també de la decoració nadalenca de la ciutat, ja que es preveu mantenir-les des de mitjans de desembre i durant totes les festes de Nadal
Els treballs guanyadors del Concurs de Vestits de Paper 2019
photo_camera Els treballs guanyadors del Concurs de Vestits de Paper 2019

L'Ajuntament de Mollerussa ha decidit suspendre el Concurs Nacional de Vestits de Paper, que havia de celebrar-se el 12 de desembre. No obstant això, el consistori no renuncia que la ciutat visqui el protagonisme dels vestits de paper i, per això, preveu organitzar una macroexposició de vestits a les places del centre urbà. Així, buscarà la complicitat dels comerços de la ciutat per tal que puguin participar en la mostra exposant diferents peces en els seus aparadors i alhora es vestiran també aparadors buits que els seus propietaris cedeixin a tal efecte.

Vestits de paper moda actualL'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat aquest dimarts que es treballa amb la idea d'una exposició urbana de vestits dins d'unes vitrines il·luminades, les quals formaran part també de la decoració nadalenca de la ciutat, ja que es preveu mantenir-les des de mitjans de desembre i durant totes les festes de Nadal.

A més, des del comitè organitzador també s'estan estudiant altres accions que complementin aquesta exposició urbana i que contribueixin a mantenir viva la tradició del Concurs de Vestits de Paper com ara la projecció d'imatges d'edicions anteriors a través d'una pantalla gegant instal·lada al davant del Teatre L'Amistat, entre altres propostes.

Comentaris