Mollerussa va caminar en solidaritat amb les famílies i malats d'Alzheimer

La batucada per animar amb bon ritme els participants
photo_camera La batucada per animar amb bon ritme els participants

Un total de 350 participants van respondre aquest diumenge a la convocatòria de la primera Caminada per l’Alzheimer, organitzada per l’AFA Mollerussa-Pla d’Urgell (Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i altres malalties Neurogeneratives).

La cita era oberta a tothom i tenia com a objectiu recollir fons per a un projecte de l’entitat per crear un centre on acollir els afectats quan, degut al seu grau de deteriorament per la malaltia, ja no poden gaudir de les activitats que es desenvolupen a l’Espai Social Mollerussa (Rems) de la Fundació Catalunya La Pedrera.

La sortida de la Caminada per l’Alzheimer al Parc Municipal de Mollerussa​La caminada no ha estat competitiva i s’ha fet sobre un trajecte de 8,8 kilòmetres per camí de terra pla. El Parc Municipal de Mollerussa ha estat el punt de sortida i arribada, i els caminants han passat per la carretera de Miralcamp, l’avinguda del Canal, el camí de Belianes, la banqueta del Canal i el Salt del Duran. Tots els inscrits han rebut un obsequi, a més d’avituallaments i un esmorzar saludable. Els assistents han pogut gaudir, a més, de diverses activitats, com ara jocs tradicionals, taller de mandales, gimnàstica passiva, zumba, batucada, entre altres.

Comentaris