El local acumulava nombroses queixes veïnals i incidents que havien requerit la presència policial

En el decurs del dispositiu també van detenir una persona per tràfic de drogues a l'entorn del bar
Carrer Urgell de Mollerussa
photo_camera Carrer Urgell de Mollerussa

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Mollerussa van dur a terme una actuació conjunta en un local del carrer Urgell de la capital del Pla d'Urgell.  Aquest establiment acumulava nombroses queixes veïnals i incidents que havien requerit la presència policial. També hi havia indicis que es consumien substàncies estupefaents tant a l'exterior com a l'interior del bar i que hi havia tràfic de drogues.

Actuació de la Policia a Mollerussa
Actuació de la Policia a Mollerussa

Arran dels fets, es va iniciar una investigació per determinar la presència de venedors i es van realitzar una sèrie de vigilàncies i seguiments. Aquest treball va permetre constatar el que es recollia a les queixes i identificar un home que es dedicava a vendre drogues al voltant del bar i que, a més, utilitzava un vehicle estacionat en un lloc pròxim a l'establiment on guardava les substàncies.

Material incautat per la Policia a Mollerussa
Material incautat per la Policia a Mollerussa

Un cop recollits els indicis suficients, ahir es va planificar un dispositiu d'inspecció al bar. A les 21 hores agents de l'Àrea de Recursos Operatius van entrar i assegurar el local i les persones allí presents. Seguidament agents de les unitats d'investigació, seguretat ciutadana i canina van escorcollar el bar i les persones. Es van aixecar quatre actes per tinença o consum de substàncies. També van denunciar el responsable del local per tolerar aquests fets.

Paral·lelament, els investigadors van detenir a l'avinguda Generalitat, la persona que tenien identificada per vendre substàncies estupefaents i també van localitzar el vehicle que feia servir. En escorcollar el turisme van localitzar substàncies estupefaents de diferents tipus (cocaïna, marihuana i haixix), amagades en diversos llocs del vehicle i envasades per a la seva venda al detall.

Comentaris