Un mural gegant a L'Amistat de Mollerussa dóna la benvinguda al 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil

De l'il·lustrador català Valentí Gubianes, l'obra presidirà l'entrada al vestíbul del teatre que acollirà del 17 al 30 d'abril una nova edició de la convocatòria

MURAL GUBIANES interior
photo_camera El motiu decoratiu fa 32 metres d’amplada per 9 d’alçada

El 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que tindrà lloc a Mollerussa del 17 al 30 d’abril, comença ja a prendre forma amb la instal·lació d’un mural gegant per donar la benvinguda al Teatre L’Amistat i que ha estat elaborat durant aquest cap de setmana pel reconegut il·lustrador català Valentí Gubianas. El mural, que fa 32 metres d’amplada per 9 d’alçada, presideix l’entrada al vestíbul del teatre que acollirà durant 14 dies una col·lecció de més de 4.500 llibres adreçats a infants i joves d’entre 0 i 15 anys. 

El saló, que enguany es presenta amb el lema S’ha escrit un crim com a eix temàtic, obre portes aquest proper diumenge dia 17 a les 11 del matí amb l’acte oficial d’inauguració que comptarà amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la presidenta del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, Reina Duarte, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Tot seguit es podrà veure l’espectacle Tut-turutut... la princesa!, a càrrec de La Bleda. També el mateix dia 17, a les 17.30 hores, es representarà La cigala i la formiga, un espectacle de titelles a càrrec de Xip-Xap, companyia de teatre de carrer.

El certamen oferirà activitats complementàries destinades al públic familiar i en cap de setmana

El certamen, promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa, comptarà amb una quinzena d’activitats complementaries bàsicament destinades al públic familiar i en cap de setmana.

El saló a més comptarà també cada dia amb sessions d’hora del conte obertes al públic en general i hi haurà venda de llibres els caps de setmana a càrrec de la Llibreria Dalmases de Mollerussa. El certamen serà utilitzat en horari lectiu pels centres escolars, mentre que la resta d’horari i els caps de setmana estarà obert al públic en general.

Comentaris