El Museu de Vestits de Paper llança un curs per ensenyar a fer-ne

El curs serà impartit per Marta Fabra, de l’Acadèmia Liro-Liro de Lleida, i els vestits resultants podran participar al concurs

Els vestits guanyadors del Concurs mollerussenc ©JosepAPérez
photo_camera Els vestits guanyadors del certamen l'any 2021 - Foto: Josep A. Pérez

El 58è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa està al caure. El Museu de Vestits de Paper ja prepara el certamen, que ha de tenir lloc el 17 de desembre, i ho fa motivant a la participació com mai a través d'un curs especial de confecció de peces de paper que podran concursar al certmen. Així, a partir del mes d’octubre i fins a la setmana del concurs, el museu oferirà un curs cada dilluns al matí, dia festiu a l’equipament, amb l'objectiu d'ajudar els inscrits a dissenyar i confeccionar les peces i oferir-los un espai i les eines necessàries per fer-ho en el taller que té el museu. 

El curs serà impartit per Marta Fabra, de l’Acadèmia Liro-Liro de Lleida, i es farà de 10 del matí a 1 del migdia cada dilluns amb un cost de 65 euros per participant.

Aquest és el primer cop que s’organitza un curs d’aquestes característiques, tot i que habitualment, cada any per aquestes dates, s’oferien tallers d’un dia per aprendre tècniques concretes amb la voluntat de completar la confecció d’un vestit com pot ser l’aprenentatge de l’elaboració de fil de paper, entre altres

Així mateix, i amb la voluntat de fomentar l’art de la modisteria, també està previst que a partir del pròxim gener i fins al juny, s’ofereixi un taller de costura, també els dilluns al matí i de la mà de Marta Fabra. En aquest cas, s’oferirien dos torns de dues hores cada un: de 10 a 12 del matí i de 12 a 2 del migdia. L’import per participar-hi serà de 50 euros per persona. 
 

Comentaris