Neix ‘La Casa dels Forners’ a Torregrossa, que aplega uns 150 professionals

Participants en el taller de La casa dels Forners de Torregrossa
photo_camera Participants en el taller de La casa dels Forners de Torregrossa

Els responsables dels forns Codina de Vilaller, Marqués d'Alfarràs, i Pa Ronyó de Torregrossa han impulsat l'associació La Casa dels Forners, que agrupa 150 professionals Catalans, Aragonesos, Bascos i Valencians.

L'entitat, amb seu a Torregrossa, vol ser un centre de desenvolupament i de divulgació de coneixements en l'entorn del sector. La seu de la nova entitat, també acollirà les activitats i els tallers que organitza periòdicament a la capital de Segrià, el Gremi de Forners de Lleida, que està remodelant el seu local.La Casa dels Fornes, organitza activitats cada tres mesos, amb l'objectiu d'aprofundir en les tècniques d'elaboració del pa, i les farines més adients per a obtenir productes saludables i de qualitat. Segons explica el propietari de Pa Ronyó, Jesús Querol, cal sensibilitzar al consumidor sobre les qualitats nutritives i saludables del pa de fermentació prolongada.

Participants en el taller de La casa dels Forners de TorregrossaEl passat dissabte una cinquantena de forners van participar en un taller impulsat per la farinera Villamayor, en el qual es van elaborar pans integrals a la pedra, pa integral amb molí de cilindres, i altres a base de diferents espeltes, i sègol, així com el pa de vidre que actualment compta amb una gran acceptació gastronòmica.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement