Neix la Marxa de l'Anell de Vila-sana, una jornada no competitiva amb data el 18 de juny

Es podrà fer a peu o corrent i oferirà dues distàncies, de 10 i 21 kilòmetres

Marxa de l'Anell de Vila-sana cartell texteL’Ajuntament de Vila-sana, amb la col·laboració de Boira Experience, ha organitzat la primera edició de la Marxa de l’Anell, una trobada esportiva especialment pensada per als amants del running que permetrà als participants descobrir els encants de bona part del terme municipal de Vila-sana des d’una nova i atractiva perspectiva. La cita, que se celebrarà el diumenge 18 de juny, ja ha obert inscripcions.

La Marxa de l’Anell, de dificultat mitjana, es podrà realitzar a peu o corrent, però no tindrà un caràcter competitiu, de manera que no serà puntuable per a cap prova inclosa del calendari competitiu català. El punt de sortida estarà ubicat al Parc del Plataner-Piscines de Vila-sana, des d’on s’iniciarà a cita a les 8.30 hores.

Organitzada per l’Ajuntament i Boira Experience, la convocatòria ha obert ja inscripcions

Tindrà un recorregut total de 21 kilòmetres, perfectament senyalitzats, que recorreran bona part del terme municipal de Vila-sana, un trajecte pla i per camins de terra, un fet insòlit per aquests tipus de distàncies, on el recorregut acostuma a transcórrer per damunt d’asfalt. A més, els participants podran gaudir dels fantàstics paisatges que ofereix el Pla d’Urgell, com el de l’Estany d’Ivars i Vila-sana entre d’altres.

Pels que no estan acostumats a les distàncies llargues, també s’ha creat una versió més curta de 10 kilòmetres que sortirà de Vila-sana, donarà el tomb a l’Estany i tornarà al lloc d’inici de la marxa.

Al llarg del recorregut, i en finalitzar la prova, hi haurà diferents punts d’avituallament que comptaran amb un gran nombre de productes de proximitat per fer més suportable aquesta marxa.

Comentaris