Nit de retrobament dels mollerussencs i mollerussenques del 1964

La Colla del 1964 celebra l'acte més emblemàtic de tota l'agenda que han dut a terme al llarg de l'any i que finalitzarà amb la coordinació de la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener. 

1964 foto familia
photo_camera La fotografia de grup es va fer al Restaurant Resquitx de Golmés.

El passat dissabte 29 de novembre va ser la data escollida per a la celebració de la festa i nit de gala de la Colla del 64 de Mollerussa, en una jornada que malgrat la pluja, va satisfer plenament les espectatives dels seus protagonistes. Els actes van començar al Centre Cultural, a les 5 de la tarda,  amb la recepció oficial a tota la colla, on es va emetre la gravació en vídeo de l'escala en Hi-fi "Ràdio 64 PopCorn" que es va presentar amb molt èxit, dies enrere al Teatre l'Amistat de Mollerussa.  

Tot seguit, es va inaugurar l'exposició "Quan els del 64 érem a la lluna", la qual romandrà oberta fins el dia 7 de desembre. 

Però l'esdeveniment més esperat seria el sopar de gala, on es van reunir al Restaurant Resquitx a l'entorn de 200 persones, entre membres de la colla i acompanyants. Una fotografia del nombrós grup donaria el tret de sortida a una agradable nit de retrobaments, amenitzada per Josep Sala i Jonathan Ortiz, amb moltes sorpreses i l'actuació d'alguns dels membres més atrevits de la colla que van fer vibrar al públic, amb un replay de Full Monty. Tot plegat una magnífica nit, organitzada fins al més petit detall que amb tota certesa quedarà gravada en el record de tots els que ho van compartir. 

Comentaris